Noutăți și comunicate

Trupa belgiana Resistance lanseaza al patrulea album

6 februarie 2012
1-Trupa_belgiana_Resistance_lans_FarudViPsl.jpg
ResistanceShaun - chitară,  Xérus - voce, Oli - chitară, Jonas - tobe, Ben - bass
Resistance, o trupă de extreme metal din Belgia, fondată de basistul Ben, și-a început cariera ca un grup hardcore cu influențe metal, dar prin schimbările de componență și aducerea de noi influențe odată cu noii membri, trupa s-a transformat treptat în fiara death metal de astăzi, din trecutul hardcore rămânând doar urme.

Resistance au lansat albumul de debut Trauma în 2006 prin Apache Productions. Cu acest album zdrobitor, trupa a început să își construiască stilul și reputația, bifând prezența la din ce în ce mai multe spectacole în Belgia și în alte țări.

2008 a fost un an important pentru istoria Resistance, trupa înregistrând un nou album, Two Sides of a Modern World, lansat prin Alveran Records în aprilie 2008. Produs de Xavier Carion (Channel Zero) și masterizat de Jacob Hansen, noul material este un amestec de subgenuri de extreme metal ca death și black, dar încă conține influențe hardcore. Trupe ca Kataklysm, All Shall Perish, Despised Icon, Machine Head, Heaven Shall Burn și Meshuggah sunt numele grele care au definit acel stil. Resistance au pornit la drum alături de legendele braziliene ale metalului, Sepultura, și trupa deathcore All Shall Perish și au reușit să impresioneze audiența pe scene din toată Europa.

Cu al treilea album intitulat Lords of Torment, înregistrat de Xavier Carion și mixat și masterizat în Montreal, Canada de către Jean-François Dagenais (Kataklysm, Despised Icon), Resistance semnează un nou contract de înregistrări și se alătură familiei GSR Music care a ajutat trupa să ajungă la festivaluri ca Neurotic Death Fest (Olanda), Hell Fest (Franța), Dour Festival (Belgia) și să plece în turneu prin Europa de cinci ori între 2009 și 2011.

În mai 2011, Resistance intră încă o dată în studio alături de Xavier Carion pentru a înregistra al patrulea album, intitulat To Judge and Enslave. Cu o nouă casă de discuri alături de ei (HBR Productions), Resistance lansează To Judge and Enslave în ianuarie 2012. Pentru a promova albumul, trupa a pus la cale două spectacole exclusive în Belgia, va apărea în festivaluri în această vară și se alătură următorului turneu Blitzkrieg în martie cu trupa poloneză de death metal Vader.

2-Trupa_belgiana_Resistance_lans_dZ4gx2QQLh.jpg

Tracklist To Judge and Enslave:

1. The Descent (2:25)
2. Make Belief Savior (4:03)
3. Hordes of the Damned (5:01)
4. Oblivious (3:36)
5. E.n.s.l.a.v.e.d. (3:24)
6. Nihil (4:41)
7. Traitor (3:43)
8. Brutalized (1 :33)
9. Pointless Desire (4 :37)
10. Clench My Fist At God (3:56)

Timp total: 37:05



Voce pe E.n.s.l.a.v.e.d. alături de Leif Jensen (Dew-scented)
Produs de Xavier Carion & Resistance
Înregistrat, mixat & masterizat la Jonathas Studios, Enghien/Edingen, Belgia, mai-iulie 2011
Grafică de Olve (Enthroned) pentru Blackoutmultimedia Studios.

Mai multe detalii despre trupă găsiți la http://www.resistance666.net


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top