Noutăți și comunicate

Trupa austriaca Allerseelen la Ghost Fest 2012 (Rasnov)

6 februarie 2012
Trupa austriaca Allerseelen la Ghost Fest 2012 (Rasnov)
Trupa austriacă Allerseelen ajunge în premieră în România la Ghost Fest 2012. Formația activează încă din 1989 în zona folkului industrial, fiind cotată ca un promoter de marcă al genului. 

Bazele trupei au fost puse de scriitorul Gerhard Hallstatt, bine-cunoscut în zona literaturii ce explorează aspecte ezoterice ale culturii Europene. În cei peste 23 ani de carieră, trupa a lansat peste 15 produse discografice și a susținut concerte în Europa, Rusia și America de nord.  Prestațiile live ale trupei sunt spectaculoase. Versiunile live ale melodiilor se diferențiază adesea de variantele de studio, grație manierei creative de manifestare a celor trei muzicieni. Allereseelen va ajunge în România în formula: Christien H - percuție, Noreia - bas și Gerhard Hallstatt - voce și va urca pe scena Festivalului Ghost pe 14 iulie.

Allerseelen - Kastanienlied:

Festivalul Ghost 2012 se va desfășura în perioada 13-14 iulie 2012, pe terenul de biatlon de la baza  cetății Râșnov. Va fi un eveniment complex, cu caracter intercultural  ce reunește o formă variată de manifestări artistice și activități recreative, într-un cadru natural, îndepărtat de aglomerația citadină.

Serile vor fi rezervate concertelor, alte două nume fiind deja confirmate: Trobar de Morte (Spania) și The Moon & the Night Spirit (Ungaria).

Iar pe durata zilei, celor prezenți li se oferă posibilitatea de a-și petrece timpul în zona de activități complementare. In spiritul apropierii de valorile tradiționale aceasta va include: ateliere de arte si meșteșuguri, expoziții de pictura, fotografie & arta tradiționala, reprezentații  & demonstrații de reenactment, proiecții de film, concurs de poezie,  carnaval. 

Biletele au fost puse deja în vânzare, fiind disponibile on-line în rețelele  http://www.biletoo.ro, http://www.blt.ro, http://www.bilet.ro,  http://www.eventim.ro  și la filiala Bestial Records din București.

Prețul biletului pentru o zi de festival este 35 de lei, iar abonamentul pentru două zile costă 60 de lei. Camparea în spațiul special amenajat din proximitatea festivalului, este inclusă în preț.

Evenimentul este organizat de Cavalleria Events.


Evenimente recomandate

Top