Noutăți și comunicate

Trupa Ashaena isi restrange componenta

30 august 2010
"Am ajuns intr-un moment in care, la raspantie fiind, fiecare a ales sa mearga mai departe pe drumul sau. Vlad Datcu si Tudor "Napasta" Bostan parasesc Ashaena. De asemenea, Vlad "Vuiet" Balaban paraseste trupa din motive personale. Alina "Wiz" Andriescu parasise deja trupa in urma cu cateva luni din motive ce tin strict de locatia studiilor post-universitare pe care le urmeaza.

Ex-membrii si-au exprimat dorinta de a se preciza ca deciziile lor nu se discuta si chiar nu are nici un sens de a se crea "povesti", pareri sau comentarii pe marginea acestora. Nu conteaza motivele plecarii si nici nu are rost a fi voalate.

Componenta actuala Ashaena ramane:
Strechia - tobe / percutie, fluier
Hultanu - voce, chitara, tulnic, fluier

Ashaena va continua sa existe si sa caute alti membri, oameni care simt la fel, care sunt apropiati ideologic de istoria veche, de mitologie si folclor si care cred ca muzica este o cale de comunicare intre suflete. Lucram pentru urmatorul album, care va apare candva, anul urmator.

Ashaena va continua sa abordeze si sa promoveze prin muzica si versurile sale istoria veche, traditiile si mitologia. Ashaena e vibratia comuna simtita in suflete cand recladim in cugetele noastre imagini de mult apuse dar inca vii prin vrerea noastra, cand vibratia timpanului se transforma in vibratii mult mai subtile ce incalzesc sufletul.

Website-ul oficial Ashaena e offline de ceva vreme deoarece va fi inlocuit cu o noua versiune, momentan inca in lucru. Pentru a afla noutati cu privire la trupa puteti vizita din cand in cand pagina de myspace www.myspace.com/ashaena

Cu bine!"
Hultanu / Ashaena


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă