Noutăți și comunicate

Trupa Annihilator concerteaza la Bucuresti

19 noiembrie 2019
Trupa Annihilator concerteaza la Bucuresti
Marti, 19 noiembrie 2019, sunteti invitati la un concert al trupei Annihilator in Club Quantic din Bucuresti. In deschidere va canta trupa americana Archer Nation, un trio care abordeaza un heavy metal clasic in care totusi melodicitatea isi face simtita prezenta.


Despre Annihilator

Annihilator este probabil cea mai cunoscuta formatie de metal din Canada, cu o activitate de peste 30 de ani pe scena mondiala a metalului. Cu mai mult de 3 milioane de albume vandute in lume, este cu siguranta cea mai vanduta formatie de metal din Canada. Trupa face parte din careul de asi, asa numitul 'Big 4 of Canada' alaturi de Sacrifice, Voivod si Razor si au la activ 16 albume de studio, cel mai nou, 'For the Demented' fiind lansat anul acesta pe 3 Noiembrie.

De-a lungul timpului, din componenta formatiei au facut parte artisti precum Mike Mangini ( Dream Theater) Joe Comeau (Overkill) sau Randy Black (Primal Fear, W.A.S.P.). Intrebat de la ce vine numele formatiei, Jeff Waters a declarat ca trupa a fost numita dupa numele tancului condus de personajul interpretat de Eddi Murphy in filmul 'Best Defense'. Dupa ce au lansat 3 demo-uri, Annihilator au scos si primul album in 1989, 'Alice in Hell' in urma caruia au plecat intr-un turneu international alaturi de Onslaught in Europa si Testament in America de Nord. Despre cel de al doilea demo al formatiei, 'Phantasmagoria', lansat in 1986, se spune ca ar fi fost unul dintre cele mai cautate demo-uri ale anilor '80, dupa demo-urile Metallica si Megadeth.


Componenta Annihilator

  • Jeff Waters - voce, chitara
  • Fabio Alessandrini - tobe
  • Rich Hinks - bass
  • Aaron Hamma - chitara


Informatii bilete

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:
  • presale: 75
  • la acces: 100
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top