Noutăți și comunicate

Trupa Anger Dose lanseaza primul videoclip si anunta albumul de debut

22 septembrie 2020
Trupa Anger Dose lanseaza primul videoclip si anunta albumul de debut
ANGER DOSE, trupa bucuresteana de hardcore crust punk, lanseaza Cop Hunt, primul single de pe albumul de debut "Aimless Generation". Materialul cuprinde noua piese cu o durata totala de 30 de minute, fiind inregistrat, mixat si masterizat de Marius Costache la Studio148.

Prima piesa aleasa pentru promovarea albumului se numeste Cop Hunt si vorbeste despre neincrederea in politie, cazurile de coruptie si violenta extrema, de nepasarea autoritatilor in momente critice, dar si despre faptul ca exista pentru a tine populatia sub control si nu pentru a o apara.

Albumul Aimless Generation va fi lansat in data de 30 septembrie 2020, mai intai in format digital, urmand ca materialul sa devina disponibil si in format fizic, la o data ulterioara, prin intermediul Overdue Records 2.0.


ANGER DOSE este o trupa din Bucuresti ce imbina stiluri ca hardcore/crust/punk cu black metal, post metal, sludge sau powerviolence, combinate cu versuri despre rasism, coruptie, ignoranta, frustrarile si nedreptatile intalnite zilnic. Membrii fac sau au facut parte din trupe ca Mediocracy, Breathelast, Ropeburn, Killer Victim, Church of Cthulhu sau Drop out of Life, printre altele.

Asculta COP HUNT, de Anger Dose:
https://www.youtube.com/watch?v=ydqLLYwG85w
Bandcamp: https://angerdose.bandcamp.com/releases
Facebook: https://www.facebook.com/angerdose/
Instagram: https://www.instagram.com/angerdose/


Evenimente recomandate

Top