Noutăți și comunicate

Trupa Ana & The Changes lanseaza single-ul Take My Hand in colaborare cu Dan Byron

23 noiembrie 2018
Trupa Ana & The Changes lanseaza single-ul Take My Hand in colaborare cu Dan Byron
Ana & The Changes, formatia alcatuita in jurul solistei si compozitoarei sarbe Ana Curcin, se pregateste de lansarea unui al doilea material discografic. In asteptarea albumului "Differences", programat pentru primavara anului viitor, trupa lanseaza acum noul single Take My Hand - o piesa inregistrata in colaborare cu Dan Byron.

Ana & The Changes feat. Dan Byron - Take My Hand (official audio)
https://youtu.be/SpzE-gXd_Rg

Ana Curcin este o solista nascuta la Bagdad, crescuta la Moscova si stabilita acum la Belgrad. Muzica ei aminteste de artisti precum Damien Jurado sau Damien Rice, cu o energie particulara, amestecand influente folk, Americana si dream pop intr-un stil muzical cu totul nou. A lansat un album de debut in 2016, primit foarte bine de catre public, iar acum cauta sa-si prezinte muzica in lumea larga: pana acum a concertat alaturi de trupa ei in locuri prestigioase din Europa, notabile fiind aparitii la Exit Festival si la Eurosonic Noordeslag in Olanda.

"Primavara asta i-am vazut pe Ana & The Changes la showcase-ul Mastering the Music Business in Bucuresti si ne-au placut foarte tare, apoi in timpul verii am ajuns sa-i cunoastem un pic mai bine pe scenele de la Street Food Festivals. Am zis ca ne-ar placea sa facem ceva impreuna, asa ca in august am fost pana la Belgrad si am inregistrat guest vocals pe piesa "Take My Hand", care anunta viitorul lor album. O vom avea invitata pe Ana si la cateva din concertele noastre de la sfarsitul lunii noiembrie." - Dan Byron

Ana Curcin este invitata speciala a trupei byron la urmatoarele trei concerte, unde va interpreta un set solo:
  • 23 noiembrie 2018, Timisoara - The Note Pub
  • 24 noiembrie 2018, Galati - Daily Pub
  • 28 noiembrie 2018, Bucuresti - Expirat (concert aniversar 12 ani)
Ana & The Changes:
  • Ana Curcin - voce, chitara
  • Goran Antovic - clape
  • Marko Cvetkovic - bass
  • Marko Benini - tobe
https://www.facebook.com/ana.curcin/
http://anacurcin.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top