Noutăți și comunicate

Trupa Alternosfera lanseaza albumul „Haosoleum” la Arenele Romane

22 iulie 2015
Trupa Alternosfera lanseaza albumul „Haosoleum” la Arenele Romane
Concertul a fost reprogramat pentru data de 09 octombrie 2015, detalii aici.Pentru al doilea an consecutiv „Best Romanian Alternative Rock Band” (conform premiilor Metalhead Awards), Alternosfera este una dintre cele mai iubite, apreciate si puternice trupe ale ultimilor ani. Prestatia artistica - show-urile mereu explozive, energia debordanta si numarul extrem de mare de fani prezenti la concerte au facut ca Alternosfera sa devina un „etalon” pentru zona de rock si alternative de la noi din tara.

In toamna acestui an (vineri, 2 octombrie 2015), Alternosfera va lansa un nou material discografic - „Haosoleum”. Albumul reprezinta a treia parte a tripticului conceptual Epizodia, triptic ce include si albumele „Virgula” (lansat in 2012) si „Epizodia” (lansat de Ziua Internationala π – ziua 3, luna 14, 2013).

Conceputul acestui triptic graviteaza in jurul celei mai importante si celebre constante matematice: PI (π). Invaluita in trecut de misticism datorita relatiei sale cu natura cercului, constanta π este inseparabila de sfera si univers.

Au trecut 3 ani de cand am (s)pus Virgula.

Privind spre cer am cules in memorii cele mai importante epizoade si in campul algoritmilor matematici am reasezat stelele.

Am reinventat horoscopul.

Luna 3. Ziua 14. A inceput Epizodia.

Pe 2 octombrie 2015, Alternosfera lanseaza Haosoleum.

(2) Trupa_Alternosfera_lanseaza_al_osb0beCv.jpg

Biletele pentru acest eveniment se pot achizitiona in regim earlybird exclusiv din reteaua iabilet, si anume: online de pe site-ul http://www.iabilet.ro, in format fizic din reteaua de magazine SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, de la agentiile Perfect Tour din toata tara, Magazinul Muzica, magazinele VGeneration dar si de la cele 1500 de automate self-serving ZebraPay.

Preturile pentru primele 500 de bilete sunt urmatoarele: 35 lei – Normal Circle, 50 lei – Golden Circle.

Dupa epuizarea primei serii de bilete, preturile vor fi 45 lei – Normal Circle, 60 lei – Golden Circle.

In ziua evenimentului biletele se vor putea achizitiona la preturile: 55 lei (Normal Circle), 70 lei (Golden Circle).

https://youtu.be/XITBTe8bwsc


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă