Noutăți și comunicate

Trupa Alternosfera in concert la Bucuresti

19 decembrie 2015
Trupa Alternosfera in concert la Bucuresti
Sambata, 19 decembrie 2015 BestMusic Live Concerts vă invită la un concert al trupei Alternosfera la Arenele Romane.După ce și-a lansat noul album Haosoleum, Alternosfera revine cu un concert pentru publicul din București.

Alternosfera, formația de rock alternativ din Republica Moldova, a fost înființată în 1998 și a lansat între timp 5 albume și un EP. În ultimii doi ani, Alternosfera a câștigat, în urma votului publicului, titlul de cea mai bună trupă Rock Alternativ, ca urmare a concursului organizat de metalhead.ro la gala METALHEAD Alternative Rock Awards.

Biletele earybird costa 30 de lei (pana pe 26 noiembrie 2015) apoi pana pe 16 decembrie 2015 acestea costa 40 de lei iar in ziua concertului pe 17 decembrie 2015 si la intrare, biletele vor costa 50 de lei.

Biletele pot fi gasite online pe http://www.iabilet.ro si in format fizic in reteaua iabilet.ro/retea (Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinul V Generation din Sun Plaza, Magazinele IQBox, Uman si Agentiile Perfect Tour din toata tara dar si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara)

Un eveniment BestMusic Live Concerts și Metalhead, recomandat de ROCK FM.


Evenimente recomandate

Top