Noutăți și comunicate

Trupa Akral Necrosis anunta numele viitorului album, ce va marca o noua colaborare cu Loud Rage Music

15 iulie 2016
Trupa Akral Necrosis anunta numele viitorului album, ce va marca o noua colaborare cu Loud Rage Music
Trupa Akral Necrosis lucreaza la lansarea noului LP, al doilea din istoria grupului. Inregistrarile, inca in desfasurare la Studio148 sub supravegherea lui Marius Costache, sunt aproape de final. Titlul noului album este “Underlight”.Alaturarea contrastanta a celor doua cuvinte este potrivita si necesara pentru a incorpora multiple semnificatii, evocate de continutul liric al materialului. Spre deosebire de primul LP al grupului, “Pandemic Dominion”, construit in jurul unei linii narative, al doilea album renunta la coerenta epica, dar pastreaza un ax conceptual bine conturat, incadrat de un sound mai violent si totodata mai elaborat decat cel de pe LP-ul anterior.

(2) Trupa_Akral_Necrosis_anunta_nu_UdspxjH7wi.jpgDupa colaborarea reusita care a condus la aparitia split-ul (inter)SECTION, Loud Rage Music si Akral Necrosis isi unesc din nou fortele. LRM va lansa noul album al black thrash-erilor bucuresteni la inceputul lunii octombrie. Insasi data aparitiei este parte din constelatia de simboluri a grupului, asa cum s-a manifestat acesta de-a lungul existentei sale.

“Underlight” va contine 9 piese ce graviteaza in jurul unui concept sumbru: Moartea, celalalt dar al nasterii, singura certitudine absoluta, concreta si inefabila, la antipodul unei existente inextricabile.

Akral Necrosis FB - https://www.facebook.com/akralnecrosis/

Loud Rage Music - http://loudragemusic.com/

LRM bandcamp - https://loudragemusic.bandcamp.com/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă