Noutăți și comunicate

Trupa AHP va lansa albumul de debut 'Against Human Plague'

24 februarie 2016
Trupa AHP va lansa albumul de debut 'Against Human Plague'
Proiectul black metal/ambient A.H.P au confirmat faptul ca albumul lor de debut AGAINST HUMAN PLAGUE va fi lansat de catre Via Nocturna pe 21 Februarie 2016. A.H.P. este proiectul solo al lui Gulnar, care este cunoscut pentru munca sa in trupa de black metal norvegiana/poloneza ILLNESS. Albumul contine 10 track-uri pline de black metal pur cu parti ambientale.

Gulnar a comentat:

"Acest album este ca alcoolul sau ca un drog. La inceput este foarte intens, insa cu cat dureaza mai mult cu atat devine mai greu. Sfarseste in mahmureala, care este emotia finala de extaz."

Proiectul a lansat deja single-ul "Drowned" pentru streaming pe Bandcamp, care il puteti asculta aici:

https://vianocturna.bandcamp.com/album/against-human-plague

Biografie A.H.P.

A.H.P a fost fondat in 2011 de Gulnar (ILLNESS) si Outro (ABISMO). Dupa ce au tras "Demo 2012", lansat ulterior de Paranoic Abyss Productions, Outro a fost inlocuit de Sinner (MANSLAUGHTER). Trupa inregistreaza un demo la piesa “Unleashed the Storms”.

In timp ce pregateau albumul de debut, vocalul iese din trupa. A.H.P. lanseaza “In the Place Where Fallen Angels Howls in Pain”. Dupa luni de cautare pentru inlocuitorul perfect Gulnar decide sa traga el partea de voce, alaturi de restul isntrumentelor, inafara de partea de bass, inregistrata de Aro (MASACHIST) si de partea de tobe, trasa de Nerexo.

Trupa a semnat cu Via Nocturna pentru urmatorul release al albumului de debut “Against Human Plague” in Februarie 2016.

Line up :

Gulnar - Toate instrumentele
Aro - Session bass si chitara
Nerexo – Session drums


Evenimente recomandate

Top