Noutăți și comunicate

Trupa Aeon Blank a lansat videoclipul I Wish I Had A Gun

22 iunie 2018
Trupa Aeon Blank a lansat videoclipul I Wish I Had A Gun

Trupa Aeon Blank a lansat prin Universal Music Romania cel mai nou single și videoclip, numit „I Wish I Had A Gun. Single-ul este primul extras de pe noul album al trupei, care se va numi Dystopia și care va fi lansat în toamna acestui an. Videoclipul poate fi urmarit la acest link:

https://www.youtube.com/watch?v=_pEb63vj0hU


Având ca teme principale political corectness-ul și totalitarismul, în special cel de stânga, Dystopia se anunță un album cu tentă politică ce vizează în primul rând comunismul, precum și victimele acestei ideologii, care pare că în zilele noastre cunoaște din ce în ce mai mulți adepți, în ciuda realității crude a ultimului secol.

„I Wish I Had A Gun este prima colaborare a trupei cu Iustin Șurpănelu, realizatorul videoclipului, împreună cu Sorin Florea.

(2)TrupaAeonBlankalansat_HHhW0IWJ.jpg
La filmările videoclipului au participat actorii Cezar Antal, Tudor Morgovan, Rareş Zimbran, Daniel Nuță, Ioana Chiriac și Magda Dimitrescu, cărora Aeon Blank le multumește din suflet.

De machiaje și efecte speciale s-a ocupat Dana Angelescu, iar filmatile au avut loc la Tranzit.ro, prin bunavoința Ralucăi Voinea.

Mixul și masterul piesei sunt semnate de Adam Whittaker, cel care a dat viață și celui de-al doilea album Aeon Blank, Dark Waters.

Melodia poate fi descarcata sau ascultata online aici: https://UMR.lnk.to/IWishIHadAGunPR


Contact Aeon Blank:
aeonblank@yahoo.com
www.facebook.com/AeonBlank
www.umusic.ro/AeonBlank
Follow on Spotify: http://smarturl.it/aeonblankspotify


Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro



Evenimente recomandate

Top