Noutăți și comunicate

Trupa Ad Hoc revine in Bucuresti la Poiana Urbana

7 septembrie 2012
Trupa Ad Hoc revine in Bucuresti la Poiana Urbana
Vineri, 7 septembrie 2012, de la ora 21:30, Ad Hoc se întâlnește cu publicul bucureștean, într-un concert care are loc în Centrul Istoric, în cadrul proiectului "Poiana Urbană".

După o vară plină de concerte în toată țara, trupa transilvăneană se întoarce în Capitală, aducând buna dispoziție și pofta de viață tipic ardelenești.

Ad Hoc înseamnă muzică de inspirație medievală, spectacol, energie și ritm. Cele mai frumoase melodii medievale de pe toate teritoriile lumii au fost însumate în repertoriul Ad Hoc. Sergiu " Corbu' " Boldor, Adrian " Șoimu' "Bologa,   Dan " Ursu' " Olar, Igor Antoniuc, Lucian Simon și Ciprian Mușat le interpretează în manieră proprie, într-un spirit plin de voioșie. Rezultatul este un spectacol antrenant, la care nimeni nu stă pe loc.

Publicul din toată țara a descoperit în această vară bucuria muzicii medievale, prin concertele Ad Hoc. Inițial un proiect de școală (membrii trupei s-au întâlnit la Oradea, unde erau studenți), Ad Hoc se dezvoltă ca o trupă profesionistă, fiind la ora actuală singura trupă medievală invitată pe scenele mainstream din România. Membrii Ad Hoc și-au propus să răspândească muzica din vechime, pentru că au descoperit că face bine la suflet. Miza inițială a fost atinsă.

Periplul Ad Hoc va continua cu concerte în țară, participări la festivaluri de prestigiu (Pro Istoria Fest), dar și cu recitaluri mai dese în București.

Video:

"Pirații"
http://www.youtube.com/watch?v=kVZNGVYsrhA&feature=plcp

Spectacol împreună cu Crispus
http://www.youtube.com/watch?v=-y5MGUARtM4


YouTube http://www.youtube.com/channel/UCVX75AE6_LebLMB-fffk6OQ/videos.
Pagina oficială: https://http://www.facebook.com/AdHocMedieval.

Sursa : Gala MGMT & PR


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top