Noutăți și comunicate

Trupa AD HOC lanseaza videoclipul noului single „Furtuna II”

27 octombrie 2016
Trupa AD HOC lanseaza videoclipul noului single „Furtuna II”
Joi, 27 octombrie 2016, trupa de punk acustic folcloric medieval transilvanean, Ad Hoc, pregateste o noua premiera in randul muzicii de gen prin lansarea primului videoclip 360 de grade al noului single „Furtuna II”. Evenimentul va avea loc in data de la Club Fabrica din Bucuresti, incepand cu ora 20:00.Videoclipul este realizat de catre Spice Media Production & 360 Pro Team, iar filmarile au fost facute in parcul natural Gradina Zmeilor din judetul Salaj, un loc plin de legende, traditii si mister. Melo(2) TrupaADHOClanseazavideoclipul..._JVgcFd0L.jpgdia „Furtuna II” face parte din coloana sonora compusa de trupa Ad Hoc, pentru un spectacol de proportii in Romania, la care au participat peste 100 de actori. Spectacolul este conceput de Liviu Pancu, actor si regizor la Teatrul National din Targu Mures.

Corbu: „In Furtuna II este vorba despre o stare interioara ancestrala pe care o facem vizibila in exterior printr-o filmare interactiva de 360 de grade. Prin tehnologia moderna oferim o experienta neobisnuita, prin care cel ce vizioneaza clipul poate sa se uite in toate directiile surprinse de camera de filmat, iar prin ideea melodiei transpusa in versuri si muzica, oferim un alt fel de „calatorie de 360 de grade”, dar ca de data asta folosim mintea pentru o cautare interioara.”


Pe intreaga durata a evenimentului vor fi proiectii video pregatite de Andrada Baleanu si alte momente surpriza.

In deschidere e invitat artistul TrickSodus Da Muv, ce va prezinta conceptul mitologic de batalie cosmica dintre Lumina si intuneric "Eterna Lupta", o impletire arta-manifest cu sunete atmosferice si dans.

"Eterna Lupta" va invita intr-o calatorie sonica, motrica si vizuala de cunoastere si explorare a propriei Luminii si de investigare a propriului intuneric. Sunetul didgeridoo-ului in frecvente sacre ne va aduce aminte de marea putere ce sta in conectarea cu Mama Pamant si va genera un dialog suflet – trup exprimat scenic de Sampradana si Sveta Bird (dans freestlye, solo & contact impro).

Evenimentul incepe la ora 20:00, iar pretul biletului cumparat in avans este de 15 lei si 20 de lei la intrare.

Bilete gasiti pe http://www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Eveniment facebook:
https://www.facebook.com/events/693641554117945/

Teaser Furtuna II (videoclip 360 de grade):
https://www.youtube.com/watch?v=p9raRVCJMEg


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top