Noutăți și comunicate

Trup si Suflet - Celelalte Cuvinte la Casa de Cultura a Studentilor din Timisoara

28 februarie 2014
Trup si Suflet - Celelalte Cuvinte la Casa de Cultura a Studentilor din Timisoara
Vineri, 28 februaie 2014, de la ora 20:00, trupa Celelalte Cuvinte va prezenta, în premiera absolută pentru Timișoara, conceptul de rock acustic "Trup și Suflet" la Casa Studenților. După succesul înregistrat cu spectacolul acustic Trup și Suflet de la București, trupa-legendă a rock-ului românesc pornește în turneu național și ajunge la Timișoara.Celelalte Cuvinte se întoarce cu drag în Timișoara, oraș de suflet în care trupa s-a consacrat la începutul anilor '80. Cei mai vechi fani ai trupei își aduc aminte cu plăcere că un prim concert al formației susținut la Casa de Cultura a Studenților este considerat actul oficial de naștere al trupei.

În mai mult de trei decenii, Călin Pop (chitară, voce principală), Marcel Breazu (chitară bas, voce), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi, voce) și Ovidiu Roșu (inginer de sunet), au adunat nenumărate ore de repetiții, înregistrări; întâlnirile cu publicul fiind întotdeauna evenimente speciale. De o însemnătate aparte atât pentru trupă cât și pentru public, concertele Celelalte Cuvinte sunt marcate de multă dăruire, multe provocări pentru spirit, dar și mângâieri pentru suflet.

Conceptul concertului acustic prezintă Celelalte Cuvinte într-o manieră diferită. Folosirea instrumentelor clasice, sunetul chitarelor acustice, al tobelor și al altor instrumente de percuție va fi întregit de cel al pianului și de vocea solistului Călin Pop.

Ineditul abordării se va face simțit nu doar în plan muzical. Cu note de sobrietate și eleganță, conceptul întregului spectacol va fi unul nou.

Trupa invită fanii și iubitorii muzicii rock din Timișoara la un concert unic: Celelalte Cuvinte - "Trup și Suflet" - un spectacol dedicat măreției muzicii.


Biletele s-au pus în vânzare prin Rețeaua Eventim și online pe http://www.eventim.ro și pot fi cumpărate accesând următorul link:

http://www.eventim.ro/ro/bilete/celelalte-cuvinte-timisoara-casa-studentilor-350177/event.html


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă