Noutăți și comunicate

True Club sarbatoreste prin karaoke seara Scorpions!

25 mai 2011
1-TrueClubsarbatoresteprinka_33959.jpgMiercuri, 25 mai este o zi speciala pentru fanii muzicii rock! True Club sarbatoreste prin muzica ziua de nastere a unuia dintre cei mai tari solisti rock - Klaus Meine de la Scorpions! Alina Toma va fi gazda acestui eveniment special... si tot ea va fi cea care va oferi cadou bilete la concertul Scorpions din iunie.

Asadar, daca iti place muzica rock, muzica live, karaoke-ul...sau doar vrei sa bei un suc cu prietenii, True Club te asteapta miercuri 25 mai, incepand cu orele 22.30 la "Break The Mic! - Karaoke cu Alina Toma"! Vino sa sarbatoresti ziua de nastere a solistului de la Scorpions - Klaus Meine! In plus...poti castiga bilete la concertul de adio al trupei Scorpions!

Klaus Meine s-a nascut pe 25 mai 1948 in Hanovra, Germania. Este solistul trupei Scorpions inca din anul 1969. In cei 40 de ani de cariera, Scorpions au lansat 21 de albume, au vandut peste 100 de milioane de exemplare in intreaga lume si au un repertoriu ce abunda de hituri: "Wind Of Change", "Still Loving You", "Send Me An Angel", "Rhythm Of Love", "Rock You Like A Hurricane", etc...

De curand, Scorpions si-au anuntat retragerea din muzica rock printr-un turneu gigant "Get Your Sting And Blackout World Tour",  inceput in martie 2010 la Praga, urmand sa se termine la sfarsitul anului 2012. Din fericire, acest turneu trece si prin Romania, concertul urmand sa aiba loc pe 9 iunie la Zone Arena din Bucuresti! Concertul este organizat de Project Events, iar biletele se gasesc la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's) si online pe http://www.BILETOO.ro! Pentru mai multe detalii, vizitati http://www.projectevents.ro!

~~~True Club este singurul club de muzica live exclusiv din Centrul Vechi-Bucuresti! True Club este locul in care cel mai important lucru este cum se simte publicul. Este locul in care daca ai intrat o data, vei vedea ca ai ajuns direct intr-o mare petrecere cu oameni faini, vei avea parte de cele mai bune coveruri cantate live de Doru Isaroiu & True Band, Emanuel Mirea Band, karaoke cu Alina Toma si seri de evenimente deosebite, pregatite special pentru prietenii familiei True Club!~~~

Adresa: Splaiul Independentei, colt cu Selari. Site: http://www.true-club.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top