Noutăți și comunicate

Trooper vor deschide concertul Deep Purple

27 aprilie 2017
Trooper vor deschide concertul Deep Purple
Trooper vor cânta în deschiderea mega-showului Deep Purple de la București, de pe 13 mai 2017. Vor fi urmați de canadienii de la Monster Truck. Accesul în incinta Romexpo va fi permis de la ora 17.00. Organizator: Events. Sponsor: Ciuc.

Noi, Trooper, am pornit la drum în urmă cu mai bine de 20 de ani visând ca într-o zi să putem cânta alături de acești uriași” spune solistul Alin Dincă. “Èšin minte că încă din primele săptămâni de existență am încercat să cântâm piese Purple. Ba chiar, mai tarziu, pe unele ne-am gandit să le includem în concerte. Pot să spun fără nicio exagerare că Deep Purple a reprezentat pentru noi o adevărată școală de muzică. Am învățat de la cei buni... iar acum se împlinește și visul de a urca împreună pe scena de la Romexpo. Îmi este imposibil să explic ce înseamnă asta pentru noi și ce simțim de când am aflat vestea. Prieteni, eu atât am de spus - 13 mai, Romexpo, București. Zeii se întorc pentru ultima oară în Romania!

Don't worry

There's no hurry

Here we are

With all the time in the world

În cei peste 20 de ani de activitate, Trooper a lansat opt albume de studio, un box set, o carte si un DVD, a cântat pentru mai mult de 600.000 de oameni, în peste 700 de concerte, a colaborat cu Blaze Bayley și a urcat pe scenă alături de adevărate legende ale muzicii, precum Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP, Prodigy.

Ultimii cinci ani au fost o perioadă aglomerată pentru Alin Dincă (voce), Aurelian Dincă (chitară, clape, voce), Ionuț Rădulescu (bass, voce), Laurențiu Popa (chitară), Cristian Oftez (chitara), Ionuț Covalciuc (tobe și percuție). În 2011 au lansat albumul de studio "Voodoo". A fost pentru prima oara când o trupa românească a lansat un album într-un format neconvențional - pe un stick ce avea atașată o păpușă voodoo. Imediat dupa turneul de promovare al albumului "Voodoo", Trooper au intrat din nou în studio, și în 2013 au lansat albumul "Atmosfera", pentru care au organizat cel mai grandios concert de lansare din cariera lor. Turneul de promovare a fost unul lung și s-a întins pe durata a doi ani. Au organizat două gale "Stelele Rockului Românesc", la care au participat cele mai importante nume din scena rock. În 2016, la trei ani de la precedentul material, au lansat discul "În ziua a opta".

(1) Troopervordeschideconcertul..._PhaKH4rBiF.jpg
Deep Purple va da startul turneului „ Long Goodbye Tour” pe 13 mai la București. Pe 12 august, trupa i se va alătura lui Alice Cooper în turneul din Statele Unite, care va porni din Las Vegas și se va încheia dupa o lună în Cincinnati.

Biletele sunt disponibile la prețurile de 130 lei (Gazon B), 190 lei (Gazon A), 270 lei (Golden Ring), 350 lei (Tribuna). Biletele se pot cumpăra online pe http://www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești).


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top