Noutăți și comunicate

TROOPER vine la release partyul MANOWAR

8 noiembrie 2012
TROOPER vine la release partyul MANOWAR
TROOPER, cea mai iubita formatie rock a momentului, va fi prezenta la evenimentul de lansare al celui de al doisprezecelea album de studio MANOWAR. Release party-ul are loc sambata, 24 noiembrie, în clubul Fire. Intrarea va fi libera.

"MANOWAR e mai mult decat o trupa, e o stare de spirit sau un stil de viata, iar noul album vine sa consolideze toate acestea. Pe 24 noiembrie suntem gata pentru MANOWAR night în Fire: facem cunostinta cu noul album, ascultam materialele mai vechi,   va fi o seara metal pe cinste!" spune Coiotul

Urmariti mai jos si un mesaj video:

http://www.youtube.com/v/FvyvqMV0HQQ?version=3&hl=ro_RO

Cei care au chef sa petreaca pana în zori, pe riffurile MANOWAR, sa "înfrunte" "The Lord Of Steel" sa se lase prada headbangingului si sa dea curs provocarilor - concurs, ce vor avea ca miza produse oficiale  puse la dispozitie de trupa sunt asteptati în club, începand cu ora 19.00

Release party-ul se înscrie într-o serie de manifestari organizate în întreaga lume, pentru a celebra lansarea celui de al doisprezecelea album de studio MANOWAR. Evenimente similare au avut deja loc în Brazilia, Italia, Anglia, Germania, Ungaria, Bulgaria, iar pana la finalul anului momentul va fi marcat si în alte tari.

Lansarea "The Lord Of Steel" - Retail Edition vine dupa o editie limitata a materialului - Hammer Edition -, realizata în coloborare cu Metal Hammer - Marea Britanie. În comparatie cu editia de pre-sale, noua versiune The Lord Of Steel  are un mixaj nou, o masterizare diferita si multe alte aranjamente muzicale. Bookletul albumului cuprinde 24 de pagini si o grafica spectaculoasa, realizata de celebrul artist Ken Kelly.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top