Noutăți și comunicate

TROOPER te trimite la Scorpions

7 octombrie 2013
TROOPER te trimite la Scorpions
10 dintre cei prezenti la concertul Trooper din 19 octombrie 2013 vor ajunge gratis la showul Scorpions, care va avea loc la Romexpo in decembrie. Acestia vor fi desemnati prin tregere la sorti, in seara lansarii albumului "Atmosfera", si vor castiga o invitatie dubla.

In urna din care se va face extragerea vor fi colectate partile detasabile de la toate biletele valide, indiferent de categoria de pret. Cei 10 castigatori vor primi o invitatie valabila pentru 2 persoane, la concertul Scorpions, organizat de Project Events (http://www.projectevents.ro). Acesta va avea loc pe 14 decembrie in Pavilionul Central dela Romexpo. 

Concertul ce marcheaza lansarea discului "Atmosfera, " este programat pe 19 octombrie, ora 20:00, la Turbohalle, in Bucuresti. Rezultat al unei munci de doi ani, "Atmosfera" este chintesenta a tot ce inseamna in acest moment o formatie rock matura, cu experienta si in acelasi timp foarte fresh. Experienta de 18 ani a celor cinci rockeri, creativitatea, profesionalismul si inventivitatea lor constituie argumentul forte al faptului ca "Atmosfera" va reprezenta atat pentru repertoriul discografic al formatiei, cat si pentru rock-ul romanesc un moment de varf. Pentru concertul de lansare sunt deja pregatite o multime de surprize. Asadar, lasati-va surprinsi de "Atmosfera" creata de Trooper.

10 dintre cei care au bilete din categoria Meet & Greet pentru concertul Trooper din 19 octombrie vor urca pe scena si vor canta o piesa in show-ul de lansare al albumului Atmosfera. Acestia vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor afla daca se afla printre cei norocosi chiar in cadrul sesiunii de autografe din ziua evenimentului.

Pret bilete:
- Categoria Guitar Clinic - 40 lei - include meet and greet + CD album nou + guitar clinic (o ora) cu Balaurul si Laurentiu. (50 bilete)
- Categoria Meet And Greet - 20 Ron - include meet and greet + CD (50 bilete)
- Bilet general - 10 Ron

Tracklistul albumului Atmosfera este urmatorul:
01. Anul Sarpelui
02. Hatebook
03. Pe Aici Nu Se Trece
04. Liceul Cimitir
05. Zi Dupa Zi (feat. Mihai Georgescu)
06. Dragoste Bolnava
07. Radacini De Apa
08. Soarele Si Luna
09. N-am Timp De Pierdut
10. InStele (partea a II-a)
11. Pasii Ei (feat. Leo Iorga)
12. Traieste Clipa
13. Bonus: Mercy Killer (feat. Blaze Bayley)


"Liceul Cimitir" este primul single extras de pe albumul "Atmosfera."  Clipul piesei, lansat de Trooper pe 3 iulie, a inregistrat peste 10.000 de vizualizari, in decursul unei singure saptamani. http://youtu.be/zOkJ9ZukilI

Iar bonus track-ul "Mercy Killer" este singura colaborare a unei trupe de pe scena rock din Romania cu legendarul vocal al trupei Iron Maiden, din perioada 1994 - 1999.

Pentru a asculta piesele si pentru alte detalii vizitati http://www.trooper.ro sau https://www.facebook.com/TrooperRocks


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top