Noutăți și comunicate

TROOPER te trimite gratis la Nazareth, pe 27 ianuarie.

24 octombrie 2011
TROOPER te trimite gratis la Nazareth, pe 27 ianuarie.
Trei suporteri norocosi ai celor de la Trooper vor merge gratis la concertul Nazareth din 27 ianuarie. Asa au decis membrii formatiei din Targoviste ca vor fi recompensate, prin tragere la sorti, trei persoane care in seara de 8 decembrie se vor afla la concertul din The Silver Church (Bucuresti) si vor avea in buzunar un bilet valid de intrare.

 "Seara de 8 decembrie va fi una presarata cu momente speciale, elemente surpriza si o atmosfera VOODOO. Am decis sa marim suspansul initiind acest concurs, de pe urma caruia trei dintre sustinatorii nostri vor ajunge gratis la concertul Nazareth, pe care noi suntem onorati sa il deschidem.", explica Aurelian Dinca, aka Balauru', chitaristul de la Trooper.

 Partile detasabile ale biletelor pentru concertul Trooper din The Silver Church vor fi colectate intr-o urna, iar la finalul concertului vor fi extrase 3 bilete. Castigatorii  vor primi o invitatie valabila pentru doua persoane la concertul trupei Nazareth din Hard Rock Cafe, de pe 27 ianuarie 2012. Pentru validarea premiului ei trebuie sa prezinte  cealalta parte a biletului cu aceeasi serie ca cea extrasa din urna.

Legenda rock Nazareth, unul dintre cele mai importante nume al anilor '70, revine in Romania, cu ocazia aniversarii a 4 ani de Hard Rock Cafe. Concertul face parte din turneul international de promovare a celui mai recent album al trupei, intitulat "Big Dogz", lansat in primavara acestui an, la 40 de ani de la aparitia primului lor material discografic (Nazareth,1971). 

  
"Big Dogz", al 22-lea material discografic al trupei, contine 11 piese noi si s-a bucurat de succes in Europa, Asia si America de Sud.  Balada "Love Hurts", care a facut inconjurul lumii, castigand Discul de Platina si ocupand prima pozitie in topurile din Europa si SUA, ramane, insa, preferata publicului, chiar si la 36 de ani de la lansare. 
    
Biletele pentru concertul Trooper de pe 8 decembrie 2011 sunt deja in vanzare pe: http://www.biletoo.ro

 

Iar pentru cei care nu vor sa lase destinul sa decida daca ii vor vedea sau nu pe Nazareth, biletele pentru concertul din 27 ianuarie se vand pe: http://www.biletoo.ro,  http://www.blt.ro, in reteaua Magazinelor Flanco din toata tara, in Unirea Shopping Center Parter, la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinul Victoriei, Palatul National al Copiilor si la Hard Rock Cafe Bucuresti. 


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă