Noutăți și comunicate

TROOPER – scurt metraj 3 D & documentar despre discul TROOPER I

9 octombrie 2012
TROOPER – scurt metraj 3 D & documentar despre discul TROOPER I
TROOPER sparge iar tiparele anunt­and o noua surpriza pentru concertul din București, concert inclus in turneul national "Tari ca munții": proiectia unui scurt metraj 3 D, o permiera pentru o trupa rock din Romania. Proiectia va avea loc chiar inaintea show-ului din Chaos Club.

Scurt metrajul nu este singura componenta vizuala a spectacolului: cei prezenți vor avea ocazia sa urmareasca și un documentar despre realizarea albumului TROOPER I. Daca despre materialul 3 D baietii nu vor sa dezvaluie nimic, pentru a nu spulbera efectul momentului pe care spectatorii il vor urmari cu ochelari speciali, in privința documentarului, Coiotu' este ceva mai generos cu informațiile: "prin intermediul acestui material ii aducem in fata prietenilor noștri din sala pe cei care ne-au fost alaturi la realizarea acestui prim disc. Va fi o incursiune in timp, o paralela intre atunci și acum."

Concertul aniversar "Tari ca muntii, " care va avea loc pe 2 noiembrie in Chaos Club, marcheaza 10 ani de la lansarea albumului TROOPER I.  "Strigat", "Tari ca muntii", "Pentru tot ce-a fost", "Dorinta", "Cum vreau eu", "Totul e fals", sau "Inca o lupta, " piese cu care TROOPER a facut istorie in heavy metalul romanesc și și-a caștigat locul in inima celor care le sunt alaturi de 10 ani, vor face parte din setlistul spectacolului aniversar.


Biletele pentru concertul din București sunt deja in vanzare,  la pretul de 20 lei. Acestea sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul și Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe Biletoo.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top