Noutăți și comunicate

Trooper - peste 10.000 de vizualizari intr-o saptamana pentru 'Liceul Cimitir'

10 iulie 2013
Trooper - peste 10.000 de vizualizari intr-o saptamana pentru 'Liceul Cimitir'
Clipul piesei "Liceul Cimitir", lansat de Trooper pe 3 iulie 2013, a înregistrat peste 10.000 de vizualizări, în decursul unei singure săptămâni. Piesa este primul single de pe albumul "Atmosfera", pe care Trooper îl va lansa pe 19 octombrie 2013.

Videoclipul "Liceul Cimitir" este regizat de Mihai Vasilescu. Filmările au fost făcute chiar într-un liceu din Bucuresti. Rolul profesorului este interpretat magistral de Cristi Hrubaru.

Versurile piesei "Liceul Cimitir" îi aparțin marelui poet George Bacovia, iar melodia este un cover după Chrom Dioxid.

http://youtu.be/zOkJ9ZukilI

Pentru a sărbători în stil rock'n'roll cele 10.000 de vizualizări, Trooper lansează și un concurs. Detalii primim chiar de la Coiotu', vocalul formației: "Le mulțumim prietenilor pentru numărul copleșitor de vizualizări și îi invităm  la o probă de... acuitate vizuală: așteptăm să ne spuneți câți elevi apar în clipul 'Liceul Cimitir'. Trimiteți răspunsurile pe adresa: coiotu@rockfm.ro, într-un mesaj cu subiectul  'concurs Liceul Cimitir'."

Doi dintre cei care dau răspunsul corect vor primi, prin tragere la sorți, doua invitații duble Meet & Greet pentru concertul din 19 octombrie.

În prezent Trooper lucrează, în studio, la discul "Atmosfera, " care va fi lansat pe 19 octombrie, ora 20:00, la Turbohalle, în Bucuresti. Rezultat al unei munci de doi ani, "Atmosfera" este chintesența a tot ce înseamnă în acest moment o formație rock matură, cu experiență și in același timp foarte fresh. Experiența de 18 ani a celor cinci rockeri, creativitatea, profesionalismul și inventivitatea lor constituie argumentul forte al faptului că "Atmosfera" va reprezenta atât pentru repertoriul discografic al formației, cât si pentru rock-ul românesc un moment de vârf. Pentru concertul de lansare sunt deja pregătite o mulțime de surprize. Asadar, lăsați-vă surprinși de "Atmosfera" creată de Trooper. Evenimentul va avea loc pe data de 19 octombrie, între orele 20:00 - 23:00, la Turbohalle (statia de metrou Păcii).

Preț bilete :
- Categoria Guitar Clinic - 80 lei - include meet and greet + CD album nou + guitar clinic (o ora) cu Balaurul și Laurentiu. (50 bilete)
- Categoria Meet And Greet - 40 Ron - include meet and greet + CD (50 bilete)
- Bilet general - 20 Ron

Bilete sunt disponibile în toată rețeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald's),   Librăriile Adevărul și Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Cinema Patria, Palatul Național al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe http://www.Biletoo.ro și http://www.blt.ro


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă