Noutăți și comunicate

Trooper lansează un videoclip pentru piesa ”LIBERI”

5 iunie 2024
Trooper lansează un videoclip pentru piesa ”LIBERI”
Astăzi, 5 iunie 2024, la ora 16:30, formația Trooper va lansa un videoclip pentru piesa "LIBERI".
A sosit clipa să lansăm un prim single de pe viitorul album Trooper - 'Mihai Viteazul - Poemele Românilor'. 'LIBERI' este alegerea cea mai potrivită pentru acest moment. Fiind un album conceptual, este destul de greu să scoți din context o singură melodie. Sper să vă placa mult, să o învățați, iar în vară să o cântați tare de tot alături de noi. 'LIBERI' este un adevărat imn. Sunt nerăbdător să știu că tot albumul a ajuns la voi. Însă până atunci mai e puțin de așteptat.
a declarat Coiotu'.
https://www.youtube.com/watch?v=c1B67CZV-j4 Lansarea oficiala a noului material discografic va avea loc in 10 noiembrie 2024, la Sala Palatului din Bucuresti.
A sosit momentul pentru albumul Trooper cu numărul 11! Normal că trebuie să aibă și o lansare monumentală! Vom încheia trilogia „Poemele" cu albumul „Mihai Viteazul - Poemele Românilor". Am simțit că a sosit momentul pentru acest pas. În 2009, am început povestea trilogiei cu albumul „Vlad Țepeș - Poemele Valahiei", în 2018 am lansat „Ștefan cel Mare - Poemele Moldovei", iar acum, iată, Mihai Viteazul încheie povestea. Este ultimul capitol. Au trecut ceva anișori între albume, însă știu cât de mult iubesc fanii Trooper aceste discuri. Momentul trebuia marcat la nivel mare, așa cum simt că așteaptă toată lumea! Prin urmare, în 10 noiembrie 2024, strigăm adunarea la Sala Palatului din București. Vom susține un show gigant în care vom include piese din întreaga trilogie, plus un scurt set „Best Of". Totul simfonic! Sper să ne fiți alături și de data asta. Știm deja cum va arăta scena, știm ce vom cânta, știm ce surprize vă pregătim! Ne vedem în 10 noiembrie 2024 pentru ultimul capitol: „Mihai Viteazul - Poemele Românilor
a declarat suplimentar Alin Coiotu’ Dincă, solistul Trooper.
Trooper va urca pentru a doua oară pe scena Sălii Palatului, pe data de 10 noiembrie 2024, într-un concert de poveste. Având alături și de această dată o orchestră simfonică, trupa pregătește un maraton care combină variante electrice și simfonice ale celor mai iubite pasaje din toată trilogia poemelor, alături de cele mai iubite hituri ale lor, nelipsite din orice concert. Dacă simfonicul din toamnă a însemnat pentru cei cinci cel mai mare concert pe care l-au susținut în cei 28 de ani de carieră, aceștia au promis că pe 10 noiembrie vor face un show și mai mare. Biletele sunt acum disponibile pe platforma iaBilet.ro, la un preț promoțional.

Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-trooper-simfonic-lansare-album-mihai-viteazul-poemele-romanilor-93172/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top