Noutăți și comunicate

Trooper lansează un nou album de studio - ”X”

3 - 4 iunie 2022
Trooper lansează un nou album de studio - ”X”
“X”, albumul cu numărul 10 al formatiei Trooper, va fi lansat în zilele de 3 și 4 iunie 2022 în clubul Quantic (outdoor) din București, iar cele două concerte vor avea setlisturi foarte diferite.
"Rădăcini de dor", "Lumea s-a stins" și "Dragoste falsă" vor figura pe noul material al formației. Unele piese au fost înregistrate în perioada de izolare. Ca și până acum, Balaurul s-a ocupat de producția acestui disc. Partea de mix și master i-a revenit lui Peter Rutcho (Parkway Drive, Deez Nuts, Revocation).
A sosit momentul să vă oferim un nou album de studio. Ne-a plăcut mereu să înregistrăm muzică nouă, să aducem 'sânge proaspăt' în setlisturile concertelor. Pentru că nu știm exact care o să fie situația în vara lui 2022, am ales o cale sigură: două concerte în Quantic. Vom cânta două seturi diferite. Dacă o persoană alege să vadă ambele concerte, o să se bucure de patru ore de piese Trooper.

Ultimul an a fost greu pentru toată lumea. Inevitabil, am fost influențați de situația mondială. Toate piesele au legătură cu 'sfârșitul'. În fiecare piesă cântam despre câte un sfârșit - o lume care se stinge, o iubire care moare, o viață care dispare, o etapă a vieții care este lăsata în urmă etc. Nu a fost ceva programat, însă când am avut toate versurile în față mi-am dat seama de acest element comun. Am avut mult timp să observ tot ce se petrece în jurul nostru și fiecare trăire a ajuns în noile cântece. Suntem extrem de mândri că am ajuns la albumul cu numărul zece.

Nu ne-am gândit nicio clipă în 1995 că vom ajunge să scriem o poveste atât de lungă și de frumoasă. Nu ne-am gândit că vom ajunge să avem mii de prieteni, care să fie alături de noi la fiecare pas. Pe ei ne bazăm și în 3 și 4 iunie! Sper să îi vedem acolo în fața scenei, pregătiți pentru o sărbătoare mare de tot!
A declarat Coiotu'
Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-trooper-lansare-album-nou-x-69263/
  • Acces general - 53 lei
  • Bilet VIP - 106 lei (Meet & greet, poza, poster semnat)
În cei 26 de ani de activitate, Trooper a lansat nouă albume de studio, a cântat pentru mai mult de 800.000 de oameni, în peste 850 de concerte, şi a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs, cu plata cash, prin Fan Courier oriunde in tara și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top