Noutăți și comunicate

Trooper lansează 'Strigăt: Best of 2002 - 2019'

21 decembrie 2019
Trooper lansează 'Strigăt: Best of 2002 - 2019'
După nouă albume de studio lansate în decursul a 17 ani, Trooper pregăteste lansarea unui material "best of". "Strigăt: Best of 2002 - 1019" va apărea în format dublu CD, dublu vinil și digital. Concertul prin care trupa lansează noul material va avea loc sâmbătă, 21 decembrie 2019 în Club Quantic din București.


Detalii despre noul material

Cele 17 piese alese sunt remixate și remasterizate de celebrul inginer american Peter Rutcho (Parkway Drive, Deez Nuts, Revocation) în studioul în care a fost lucrat și "Ștefan cel Mare - Poemele Moldovei". Majoritatea materialului a fost reimprimat pentru a avea uniformitate și o calitate superioară a sunetului.

Despre toate acestea, Coiotu' a declarat: "Am lansat primul album în 2002. De atunci am traversat prin mai multe generații de ascultători. O generație se schimbă cam la șapte ani. Prin urmare, am considerat că a sosit momentul să lansam o colecție "best of", așa cum o vedem noi după atâția ani. Nouă albume de studio înseamnă ceva. Ne-am pus pe remixat și remasterizat pentru a le oferi prietenilor formației un material de colecție. Chiar asta o sa fie: un material de colecție. Esența a tot ce este mai bun în discografia Trooper. Nu vreau să spun cât de greu a fost să alegem doar 17 piese din peste 100. Însă important este ca am ajuns toți șase la un numitor comun. Unele piese au fost reînregistrate în întregime pentru că sursele inițiale au fost pierdute. Vor exista și ceva surprize. Pentru pasionați, ne-am gândit să punem pe piață și varianta vinil."

În cei peste 20 de ani de activitate, Trooper a lansat nouă albume de studio, a cântat pentru mai mult de 600.000 de oameni, în peste 750 de concerte, și a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.


Informații despre bilete

Se pun în vânzare 850 de bilete, fără nicio varianta de suplimentare. Există doar 30 de bilete la categoria VIP.
Biletele au următoarele prețuri:
  • 30 de lei - în presale;
  • 50 de lei - în ziua concertului;
  • 100 de lei - categoria VIP: include un tricou Trooper, poster semnat, poză individuală cu trupa, participare la probele de sunet, intrare în sală cu 30 de minute înainte de deschiderea oficială a ușilor.
Cei cu Golden Card au acces gratuit la concert.

Biletele se găsesc online pe www.iabilet.ro și pot fi achiziționate cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în tara și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.


Mai multe despre trupă și eveniment


Facebook - https://www.facebook.com/TrooperRocks
Site - www.trooper.ro
Pagina eveniment - https://www.facebook.com/events/2370158223003492/
Instagram - https://www.instagram.com/trooperromania/
YouTube - https://www.youtube.com/watch?v=0t2GjI7vAQA
Bilete - https://www.iabilet.ro/bilete-trooper-strigat-best-of-2002-2019-41339


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top