Noutăți și comunicate

Trooper lansează o nouă piesă: RUPI TĂCEREA!

22 noiembrie 2021
Trooper lansează o nouă piesă: RUPI TĂCEREA!
Trooper a lansat un videoclip pentru cea mai nouă piesă a formației - „RUPI TĂCEREA!”.
Coiotu’ a declarat:
Mi-am dorit mult să includem pe album o piesă de genul ăsta. Balaurul mi-a trimis o variantă demo și... a fost dragoste la primă audiție. Are energie, are forță, are mesaj, are tot ce mi-am dorit. O am în telefon de multe săptămâni și a fost extrem de greu să nu o împart cu toți iubitorii de Trooper. Dar acum așteptarea a luat sfârșit!


Filmările au fost realizate alături de Mihai Vasilescu, regizorul care s-a ocupat și de videoclipurile pieselor „Două roți”, „Corupția ucide”, „În ziua a opta”, „Liceul cimitir”, „Te simt”, "Lumea s-a stins", "Doar a mea" etc.

LINK: Trooper - Rupi Tacerea! | Videoclip Oficial
X”, albumul cu numărul 10, va fi lansat în zilele de 3 și 4 iunie 2022 în clubul Quantic (outdoor) din București, iar cele două concerte vor avea setlisturi foarte diferite. "Rădăcini de dor", "Lumea s-a stins" și "Dragoste falsă" vor figura pe noul material al formației. Unele piese au fost înregistrate în perioada de izolare. Ca și până acum, Balaurul s-a ocupat de producția acestui disc. Partea de mix și master i-a revenit lui Peter Rutcho (Parkway Drive, Deez Nuts, Revocation).
Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-trooper-lansare-album-nou-x-69263/ :
  • Acces general - 53 lei
  • Bilet VIP - 106 lei (Meet & greet, poza, poster semnat)
În cei 26 de ani de activitate, Trooper a lansat nouă albume de studio, a cântat pentru mai mult de 800.000 de oameni, în peste 850 de concerte, şi a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Facebook - https://www.facebook.com/TrooperRocks
Site - www.trooper.ro
Instagram - https://www.instagram.com/trooperromania/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top