Noutăți și comunicate

TROOPER lanseaza noul album 'In ziua a opta' in club Quantic

5 noiembrie 2016
TROOPER lanseaza noul album 'In ziua a opta' in club Quantic
Sambata, 5 noiembrie 2016, sunteti invitati de la ora 20:00 la concertul de lansare al noului album Trooper - In ziua a opta - in noua locatie Quantic Club.

Dupa 3 ani de la precedentul album, „Atmosfera”, formatia Trooper anunta lansarea celui de-al optulea album de studio, intitulat „In ziua a opta.” Concertul de lansare va avea loc sambata, 05.11.2016, la club Quantic (in noua locatie din Intrarea Grozavesti), de la orele 20:00.

Pentru acest eveniment se pot achizitiona bilete din reteaua magazinelor Eventim si online de pe http://www.eventim.ro si http://www.iabilet.ro (https://www.iabilet.ro/bilete-trooper-lansarea-nou-album-in-ziua-a-opta-25999/). Pretul unui bilet este de 30 de lei. In ziua evenimentului un bilet va costa 50 de lei.

Organizator: Kompas Events http://www.kompasevents.ro /// http://www.facebook.com/kompasevents

Partener: Ciuc


Parteneri media: http://www.metalhead.ro // http://www.metalfan.ro // http://www.maximumrock.ro // http://www.letsrock.ro // http://www.iconcert.ro // http://www.bucuresteni.ro // http://www.iqool.ro // http://www.concerte-azi.ro // http://www.goingout.ro


Evenimente recomandate

Top