Noutăți și comunicate

TROOPER lanseaza maine albumul VOODOO intr-un format inedit

29 septembrie 2011
TROOPER lanseaza maine albumul VOODOO intr-un format inedit
TROOPER, lanseaza maine cel de-al saselea album de studio, intitulat "Voodoo." Lansarea concide cu primul concert din turneul "Voodoo", ce va avea loc in clubul "Heaven's Hell" din Constanta.
 

Noul album are 16 piese si un bonus track si va fi disponibil intr-un format special, editie limitata: o papusa voodoo, care va contine un memory stick personalizat, pe care se regasesc piesele (atat in format wave, cat si mp3), artwork-ul albumului si un concert in studio, in format video, sustinut de formatie si completat cu impresii despre fiecare piesa de pe acest album. Acest format in editie limitata va fi disponibil la concertele formatiei si pe site-ul oficial, http://www.trooper.ro. Pretul este 30 de lei. Incepand de maine, 30 septembrie, albumul va fi disponibil si pe internet, la download, pe http://www.metalhead.ro si http://www.bestmusic.ro.
 

Alin Dinca, aka Coiotu', solistul trupei declara: "Exista ceva emotii, si este foarte normal sa fie asa. Suntem niste oameni noi, intr-o lume veche. Speram ca noul concept si noua prezentare sa fie din nou pe placul minunatilor prieteni ai formatiei, din toata tara.

Ca de fiecare data, un nou turneu inseamna un nou inceput. Cautam sa ne reinventam de fiecare data si sa aducem lucruri noi in fata oamenilor. Pana acum se pare ca am reusit. Suntem nerabdatori sa pornim atacul Voodoo asupra Romaniei.


Turneul debuteaza la Constanta, pe 30 septembrie, in clubul Heaven's Hell si va cuprinde urmatoarele orase:

30 septembrie - Constanta - Heaven's Hell;
07 octombrie - Campina - club Live;    
08 octombrie - Targoviste - La Scriitori;
14 octombrie - Iasi - Bar Hand;
15 octombrie - Bacau - Stage;
11 noiembrie - Galati - Club Zodiar;
18 noiembrie - Buzau - T'essence Club;
24 noiembrie - Sibiu - Sfera;
25 noiembrie - Cluj - Irish & Music Pub;
26 noiembrie - Timisoara - Daos;
08 decembrie - Bucuresti - Silver Church;
10 decembrie - Brasov - Rockstadt.


Biletele se gasesc in locatiile care gazduiesc evenimentele, iar pentru concertul din Bucuresti sunt disponibile pe http://www.biletoo.ro, http://www.blt.ro si in reteaua Biletoo.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă