Noutăți și comunicate

TROOPER in Silver Church - joi 8 decembrie se pot cumpara bilete direct din locatie

6 decembrie 2011
TROOPER in Silver Church - joi 8 decembrie se pot cumpara bilete direct din locatie
Joi, 8 decembrie, formatia TROOPER va reveni in clubul Silver Church din capitala, pentru lansarea celui mai recent album.Va fi un concert rock memorabil, ce va include atat compozitii de pe noul album, VOODOO, cat si piese considerate repere ale repertoriului Trooper.

Doar in ziua concertului se vor putea achzitiona bilete chiar de la intrarea in Silver Church, incepand cu ora 19.30, la acelasi pret la care au fost comercializate si pana acum, adica 20 de lei. 

 Biletele se gasesc in continuare si in reteaua Biletoo: Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor sau online, de pe http://www.biletoo.ro, ori http://www.blt.ro

 Accesul se va face incepand cu ora 19.30, iar prima trupa, Addiction, va urca pe scena la ora 21.00.

 Evenimentul din Silver Church va marca si demararea parteneriatului dintre Trooper si brandul Rebel Style, care asigura costumatia de scena a formatiei. "Este un brand care acum se lanseaza si cu care am ales sa ne asociem, pentru ca intruchipeaza la nivel vestimentar ideea de old school heavy metal" explica Alin Dinca, aka Coiotu.' Articole Rebel Style vor fi comercializate in locatie.

 In seara evenimentului unul din momentele speciale va fi asigurat de trupa de spectacole pirotehnice Hypnosis, care s-a facut remarcata de-a lungul anilor prin prezenta la numeroase festivale, concerte si evenimente de gen, de pe intreg cuprinsul tarii dar si din afara. Vestimentatia trupei, care imbina coregrafiile cu jongleriile ce implica echipamente de foc, va fi asigurata de Black Widow, un brand ce nu uita niciodata ca atractivitatea vine din atitudine.  

In seara de 8 decembrie vor fi desemnati si castigatorii celor trei invitatii duble pentru concertul Nazareth din 27 ianuarie. Acestia vor fi alesi, prin tragere la sorti, din randul celor care se vor afla in Silver Church si vor avea asupra lor un bilet valid de intrare. Partile detasabile ale biletelor vor fi colectate intr-o urna, din care se va face extragerea. Mult noroc tuturor!Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă