Noutăți și comunicate

TROOPER face public afisul concertului aniversar Tari ca muntii

28 septembrie 2012
TROOPER face public afisul concertului aniversar Tari ca muntii
TROOPER a dat publicitatii afisul concertului aniversar "Tari ca muntii", care va avea loc pe 2 noiembrie 2012 in Club Chaos (fostul Jukebox Venue). Grafica a fost aleasa in urma unei campanii interactive derulate pe pagina de Facebook a formatiei. Coiotu' (solist),   detaliaza: "acesta este un concert deosebit, prin care serbam un deceniu de la lansarea albumului TROOPER I, un album ce a devenit, intre timp, un reper atat in cariera noastra cat si pe scena rock din Romania. Statutul acesta il datoram prietenilor nostri, celor care au fost si sunt alaturi de noi la fiecare pas. De aceea, am decis sa le oferim lor sansa de defini identitatea vizuala a acestui eveniment special. Rezutlatul il vedeti astazi".

 "Strigat", "Tari ca muntii", "Pentru tot ce-a fost", "Dorinta", "Cum vreau eu", "Totul e fals", sau "Inca o lupta, " piese cu care TROOPER a facut istorie in heavy metalul romanesc si si-a castigat locul in inima celor care le sunt alaturi de 10 ani, vor face parte din setlistul spectacolului aniversar. Showul va avea concept unitar, construit in jurul sintagmei simbol «Tari ca muntii»."

Biletele pentru concertul din Bucuresti sunt deja in vanzare, la pretul de 20 lei. Acestea sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe Biletoo.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă