Noutăți și comunicate

TROOPER & BLAZE BAYLEY - concert eveniment la Targoviste, pe 24 martie

26 ianuarie 2012
TROOPER & BLAZE BAYLEY - concert eveniment la Targoviste, pe 24 martie

TROOPER va susține, în cadrul turneului Rock Jukebox, un concert eveniment în orașul Târgoviște. Celor care vor fi prezenți în Pub Fiord pe 24 martie 2012, li se mai pregătește o mare surpriză: invitatul de onoare al serii va fi nimeni altul decât solistul Blaze Bayley, fosta voce a formației britanice Iron Maiden, din perioada 1994 - 1999.

 
Solistul se va afla  turneul "The King of Metal World Tour"  în cadrul căruia va concerta și la București pe 23 martie. Blaze Bayley va fi cel care va încheia seara de heavy-metal, printr-un recital ce va include atât piese din perioada în care a activat alături de Iron Maiden cât și melodii de pe albume mai recente, lansate sub titulatura Blaze ori Blaze Bayley.

 

Alin Dincă, aka Coiotu' declară: "suntem onorați să cântăm alături de Blaze Bayley și suntem fericiți să putem aduce în orașul nostru natal o asemenea personalitate a lumii rockului. Îi așteptăm alături de noi pe toți prietenii, din Târgoviște și nu numai, pentru că va fi un concert eveniment, un moment crucial din istoria Trooper"

 

Blaze Bayley este vocalul cu care Iron Maiden a venit pentru prima dată în România. Formația a concertat atunci pe scena Sălii Polivalente, în cadrul evenimentului Skip Rock "95, în fața a peste 15.000 de persoane. Vocea lui Blaze Bayley se regăsește pe trei albume din discografia Maiden: "The X-Factor" - 1995, "Best of the Beast" - 1996 și "Virtual XI" - 1998.  Printre piesele cele mai apreciate de pe aceste albume se numără: "When 2 Worlds Collide", "Futureal", "Virus", "Look for The Truth", "Man on The Edge", și "The Clansman."

 

Turneul Rock Jukebox însemană, pe lângă cele mai tari piese din repertoriul TROOPER, o incursiune printre cele mai iubite hituri ale rockului mondial. Publicul va fi cel care va decide stelistul serii. Pentru fiecare oraș în care va ajunge, Trooper va posta, pe pagina sa de Facebook: https://http://www.facebook.com/TrooperRocks o listă de piese  proprii și de melodii considerate repere ale muzicii rock, iar alegerea le va aparține prietenilor formației. Cei care se vor afla în sală vor avea la rândul lor un cuvânt de spus, prin intermediul unor liste pe care le vor primi la intrare și prin care își exprima preferințele.

 

Turneul va începe în martie, iar datele deja confirmate sunt următoarele:

02 martie 2012 - Buzău - Cafeneaua Artiștilor Buzău
03 martie 2012 - București - Hard Rock Cafe
24 martie 2012 - Târgoviște - Pub Fiord
30 martie 2012 - Brașov - Rockstadt
20 aprilie 2012 - Galați - Zodiar
27 aprilie 2012 - Festival Rock - Garnic - Caraș-Severin 
12 mai 2012 - Iași - TBAEvenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă