Noutăți și comunicate

TROOPER anunta turneul ROCK JUKEBOX

19 ianuarie 2012
TROOPER anunta turneul ROCK JUKEBOX
După ce în toamna formația Trooper a colindat țara în lung și-n lat, aruncând vrăji "Voodoo," băieții se pregătesc din nou de drum. Fideli crezului "ne place să ne reinventăm" și mereu determinați să îi surprindă pe cei care îi îndrăgesc, cei cinci vin de data aceasta cu un concept nou, interactiv, ce nu a mai fost implementat pe piața din România.

ROCK JUKEBOX va însemna, pe lângă cele mai tari piese din repertoriul TROOPER, o incursiune printre cele mai iubite hituri ale rockului mondial. Alin Dincă, aka Coiotu' explică: "Să cântăm live aceste piese legendare  este modul nostru de a le mulțumi și de ne arăta respectul față de numele grele ale scenei rock, față de acei artiști care și-au pus amprenta asupra unor întregi generații și care au creat genuri și sub-genuri muzicale."

Concertele vor cuprinde două părți, fiecare cu durata de aproximativ o oră: una dintre secțiuni va fi dedicată repertoriului TROOPER, iar cealaltă va include coveruri din repertoriul rock internațional.

Publicul va fi cel care va decide stelistul serii. Pentru fiecare oraș în care va ajunge, Trooper va posta, pe pagina sa de Facebook o listă de piese  proprii și de melodii considerate repere ale muzicii rock, iar alegerea le va aparține prietenilor formației. Cei care se vor afla în sală vor avea la rândul lor un cuvânt de spus, prin intermediul unor liste pe care le vor primi la intrare și prin care își exprima preferințele.

Turneul va începe în martie, iar datele deja confirmate sunt următoarele:

02 martie 2012 - Buzău - Cafeneaua Artiștilor Buzău
03 martie 2012 - București - Hard Rock Cafe
24 martie 2012 - Târgoviște - Pub Fiord
30 martie 2012 -Brașov- Rockstadt
20 aprilie 2012 - Galați - Zodiar
27 aprilie 2012 - Festival Rock - Garnic - Caraș-Severin 
12 mai 2012 - Iași - TBAEvenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă