Noutăți și comunicate

TROOPER anunta surpize si invitati speciali pentru concertul din Silver Church

17 noiembrie 2011
TROOPER anunta surpize si invitati speciali pentru concertul din Silver Church
Joi, 8 decembrie 2011, formatia TROOPER va lansa cel mai recent album denumit VOODOO, in club The Silver Church din Bucuresti.

Fanii vor înfrunta magia VOODOO de la ora 20, în cadrul unui concert ce are toate ingredientele unui eveniment fara precedent pe scena rock din Romania.

"Va fi o seara presarata cu momente speciale, elemente surpriza, efecte pirotehnice si, bineînteles, atmosfera VOODOO", explica Aurelian Dinca, aka Balaurul, chitaristul de la Trooper. Muzica rock cantata în forta se va îmbina cu segmente acustice si pasaje lirice. Spectacolul se va bucura de o productie complexa, fiind o adevarata punere în scena a luptei dintre bine si rau, dintre latura pozitiva si cea negativa a vietii. Ambianta VOODOO va fi creata cu ajutorul unei productii laborioase ce va include personaje întunecate, efecte surprinzatoare, scenografie spectaculoasa si invitati pe masura. Printre cei care vor fi alaturi de TROOPER se vor numara tenorul Florin Georgescu si doi dintre membrii formulei de aur a trupei Krypton (perioada albumului "Lanturile"), respectiv Gabi Nicolau (Gurita) si Eugen Mihaescu.

Albumul VOODOO abordeaza, potrivit solitului Alin Dinca (aka Coiot), "diferitele forme de posedare a sufletului. Într-un fel sau altul, ca vrem sau nu, traim într-o lume care te poseda în fiecare clipa. În lumea asta, oricine poate sa fie un vrajitor voodoo. Este vorba despre un control al sufletelor în masa. Traim într-o perioada voodoo si suntem niste papusi care executa exact ceea ce ni se cere. Poate reusim sa ne scoatem toate acele din piept si sa traim asa cum trebuie."

Albumul VOODOO include 16 piese si un bonus track si este disponibil pe http://www.trooper.ro, http://www.metalhead.ro si http://www.bestmusic.ro.

Biletele se gasesc pe http://www.biletoo.ro, http://www.blt.ro si în reteaua Biletoo, la pretul de 20 lei, iar trei dintre cei care se vor afla în seara de 8 decembrie în posesia unui bilet de intrare valid, vor castiga o invitatie dubla la concertul Nazareth din 27 ianuarie, pe care TROOPER îl va deschide.


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă