Noutăți și comunicate

Trooper anunță primele date ale turneului 'Strigăt: Best of 2002 - 2019'

5 iulie 2019
Trooper anunță primele date ale turneului 'Strigăt: Best of 2002 - 2019'

Trooper pornesc turneul "Strigăt: Best of 2002 - 2019", în luna septembrie a acestui an. Peste 40 de orașe se afla pe listă. Momentan sunt anunțate primele 12 date. Cele mai iubite piese Trooper vor răsuna în fiecare oraș. De la "Strigăt", "Tari ca munții" și "Amintiri", trecand prin "O viață este prea mult" și "Trec anii", pâna la "Două roți" și "Destin".

 • 20 septembrie 2019 - Buzău
 • 27 septembrie 2019 - Reșița
 • 11 octombrie 2019 - Iași
 • 12 octombrie 2019 - Suceava
 • 26 octombrie 2019 - Constanța
 • 1 noiembrie 2019 - Sibiu
 • 2 noiembrie 2019 - Cluj
 • 8 noiembrie 2019 - Băicoi
 • 9 noiembrie 2019 - Rm. Vâlcea
 • 15 noiembrie 2019 - Ploiești
 • 16 noiembrie 2019 - Alba Iulia
 • 21 decembrie 2019 - București

Simultan cu anunțarea primelor date din turneul "Strigăt", Trooper anunță și relansarea magazinului virtual de pe pagina oficială www.trooper.ro. Vă așteptăm acolo pentru a vă putea bucura de produse originale Trooper.


După nouă albume de studio lansate în decursul a 17 ani, Trooper pregăteste lansarea unui material "best of". "Strigăt: Best of 2002 - 1019" va apărea în format dublu CD, dublu vinil și digital. Cele 17 piese alese sunt remixate și remasterizate de celebrul inginer american Peter Rutcho (Parkway Drive, Deez Nuts, Revocation) în studioul în care a fost lucrat și "Ștefan cel Mare - Poemele Moldovei". Majoritatea materialului a fost reimprimat pentru a avea uniformitate și o calitate superioară a sunetului.

Despre toate acestea, Coiotu’ a declarat: "Am lansat primul album în 2002. De atunci am traversat prin mai multe generații de ascultători. O generație se schimbă cam la șapte ani. Prin urmare, am considerat că a sosit momentul să lansam o colecție "best of", așa cum o vedem noi după atâția ani. Nouă albume de studio înseamnă ceva. Ne-am pus pe remixat și remasterizat pentru a le oferi prietenilor formației un material de colecție. Chiar asta o sa fie: un material de colecție. Esența a tot ce este mai bun în discografia Trooper. Nu vreau să spun cât de greu a fost să alegem doar 17 piese din peste 100. Însă important este ca am ajuns toți șase la un numitor comun. Unele piese au fost reînregistrate în întregime pentru că sursele inițiale au fost pierdute. Vor exista și ceva surprize. Pentru pasionați, ne-am gândit să punem pe piață și varianta vinil."


În cei peste 20 de ani de activitate, Trooper a lansat nouă albume de studio, a cântat pentru mai mult de 600.000 de oameni, în peste 750 de concerte, și a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Biletele se găsesc online pe www.iabilet.ro și pot fi achiziționate cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în tara și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

Facebook - https://www.facebook.com/TrooperRocks

Site - www.trooper.ro

Instagram - https://www.instagram.com/trooperromania/

https://www.youtube.com/watch?v=0t2GjI7vAQAEvenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă