Noutăți și comunicate

TROOPER a 'vrajit' publicul din Constanta

3 octombrie 2011
TROOPER a 'vrajit' publicul din Constanta
TROOPER a 'vrajit' publicul din Constanta
TROOPER a 'vrajit' publicul din Constanta
TROOPER a 'vrajit' publicul din Constanta
TROOPER a demarat in forta turneul national VOODOO. Cei pregatiti sa infrunte magia s-au adunat vineri seara in clubul Heaven's Hell din Constanta si au avut parte de un adevarat show heavy metal. Concertul s-a desfasurat in prezenta a sute de iubitori ai genului.

TROOPER a pus stapânire pe scena clubului Heaven's Hell in preajma orei 22 si s-a dezlantuit oferind un concert dinamic, consistent si trait intens atât pe scena cât si in public.  Cei cinci membrii ai formtiei au infruntat, alaturi de spectatori, magia Voodoo si au prezentat live 6 piese de pe noul album de studio. Despre modul in care au fost primite melodiile noi Alin Dinca - aka Coiotu', solistul vocal al trupei, spune: "Jur ca am ramas uimit sa vad ca multi oameni stiau versurile... pe alocuri mai bine decât mine. Am ales pentru acest concert sa cântam 6 piese noi si am ramas placut surprins sa aud ca oamenii strigau si numele altor cântece. A fost minunat."

Majoritatea celor prezenti au plecat acasa cu albumul VOODOO intr-o forma speciala de prezentare: o papusa voodoo, care contine un memory stick personalizat, pe care se regasesc cele 16 piese si un bonus track (atât in format wave, cât si mp3), artwork-ul albumului si un concert in studio, in format video, sustinut de formatie si completat cu impresii despre fiecare piesa de pe acest album. Produsul a fost o atractie pentru ca, potrivit unuia dintre cumparatori este "ceva cool, nou si adaptat la tehnologia zilelor noastre." Acest format in editie limitata va fi disponibil la toate concertele formatiei si pe site-ul oficial, http://www.trooper.ro, la pretul de 30 de lei. Albumul este disponibil si pe internet, la download, pe http://www.metalhead.ro si http://www.bestmusic.ro.

Pe lânga piesele noi setlistul a cuprins si melodii reper din repertoriul Trooper, precum "Strigat", "Tari ca muntii", "Amintiri", "Vlad Èšepes" sau "Doar a mea". Constantenii au avut parte de peste 2 ore de muzica rock,  iar acesta este abia inceputul turneului. 

Urmeaza inca 11 concerte, in urmatoarele orase:
07 octombrie - Câmpina - club Live;
08 octombrie - Târgoviste - La Scriitori;
14 octombrie - Iasi - Bar Hand;
15 octombrie - Bacau - Stage;
11 noiembrie - Galati - Club Zodiar;
18 noiembrie - Buzau - T'essence Club;
24 noiembrie - Sibiu - Sfera;
25 noiembrie - Cluj - Irish & Music Pub;
26 noiembrie - Timisoara - Daos;
08 decembrie - Bucuresti - Silver Church;
10 decembrie - Brasov - Rockstadt.
 

Biletele se gasesc in locatiile care gazduiesc evenimentele, iar pentru concertul din Bucuresti sunt disponibile pe http://www.biletoo.ro, http://www.blt.ro si in reteaua Biletoo.

Cei care vor sa afle mai multe despre albumul Voodoo, turneul de promovare si motivele pentru care concertul din Silver Church de pe 8 decembrie va fi un spectacolul eveniment, ii pot urmari mâine pe membri Trooper, incepând cu ora 14.00 la emisiunea Backstage, de pe Radio Lynx.   


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă