Noutăți și comunicate

Trooper a lansat videoclipul piesei ”Nopți”, un cover după Vali Sterian

3 noiembrie 2023
Trooper a lansat videoclipul piesei ”Nopți”, un cover după Vali Sterian
În seara de 1 noiembrie, formația Trooper a lansat un videoclip pentru cover-ul lor după „Nopți ” a lui Vali Sterian, cover lansat în 2016. Deși a fost publicat acum, filmările pentru el au fost realizate în aceeași perioadă în care a fost înregistrată piesa.
Nopți e una dintre ACELE piese emblematice. Mesajul a rămas extrem de actual. În 2016 ne-am hotărât să înregistram un cover tocmai pentru a sublinia cât de puține lucruri s-au schimbat în lume în ultimii 27 de ani. Tot în 2016 am filmat și un videoclip. Nu l-am mai lansat din motive pe care nu am să le expun. Rămân toate în cufărul cu secrete al formației. Dar iată că a venit 2023, cu o mulțime de provocări în toată lumea. Mi-am adus aminte de filmarea asta pe care o ținem ascunsă de prea multă vreme și am considerat că este momentul să vadă lumina zilei. Refrenul acestei piese s-a transformat, în ani, într-o adevărată rugăciune. Una rostită cu disperare și resemnare în același timp. Sper că am reușit să le aducem puțină visare prietenilor formației prin lansarea acestui clip.
mărturisește Alin Coiotu’ Dincă
Noul videoclip vine ca o încheiere a lansărilor pe care Trooper le-a făcut în această toamnă. Pe 1 septembrie formația de heavy metal a lansat videoclipul piesei „Dansul cu focul”, iar pe 1 octombrie cel pentru „Ruinele”, unde vedem o altă forma a solistului Alin Coiotu’ Dincă.

Trooper a lansat videoclipul piesei ”Nopți”, un cover după Vali SterianLuna aceasta, Trooper se pregătește pentru a susține cel mai mare concert de până acum din cariera lor, pe 19 noiembrie 2023, la Sala Palatului. Trooper Simfonic îi va aduce pe cei cinci rockeri alături de o orchestră de 50 de muzicieni profesioniști, alături de o serie de invitați speciali. Împreună vor susține un show memorabil de două ore, cu 15 piese de referință din discografia trupei. Biletele sunt disponibile pe platforma iabilet.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top