Noutăți și comunicate

Trooper a lansat al 10-lea album. Materialul este intitulat ”X”

20 mai 2022
Trooper a lansat al 10-lea album. Materialul este intitulat ”X”
Trooper a lansat vineri, 20 mai 2022, albumul cu numarul zece. Materialul este intitulat "X". Puteți asculta discu pe toate platformele online: Spotify, iTunes, Deezer, YouTube etc. "X" va fi disponibil și în format digipack.

X”, albumul cu numărul 10, va fi prezentat în zilele de 3 și 4 iunie 2022 în clubul Quantic (outdoor) din București. Cele două concerte vor avea setlisturi foarte diferite. "Rădăcini de dor", "Lumea s-a stins", "Rupi tăcerea!" și "Dragoste falsă" vor figura pe noul material al formației. Unele piese au fost înregistrate în perioada de izolare. Ca și până acum, Balaurul s-a ocupat de producția acestui disc. Partea de mix și master i-a revenit lui Peter Rutcho (Parkway Drive, Deez Nuts, Revocation).

Bilete https://www.iabilet.ro/bilete-trooper-lansare-album-nou-x-69263/
A sosit momentul să vă oferim un nou album de studio. Ne-a plăcut mereu să înregistrăm muzică nouă, să aducem 'sânge proaspăt' în setlisturile concertelor. Pentru că nu știm exact care o să fie situația în vara lui 2022, am ales o cale sigură: două concerte în Quantic. Vom cânta două seturi diferite. Dacă o persoană alege să vadă ambele concerte, o să se bucure de patru ore de piese Trooper.

Suntem extrem de mândri că am ajuns la albumul cu numărul zece. Nu ne-am gândit nicio clipă în 1995 că vom ajunge să scriem o poveste atât de lungă și de frumoasă. Nu ne-am gândit că vom ajunge să avem mii de prieteni, care să fie alături de noi la fiecare pas. Pe ei ne bazăm și în 3 și 4 iunie! Sper să îi vedem acolo în fața scenei, pregătiți pentru o sărbătoare mare de tot!
a declarat Coiotu'
În cei 27 de ani de activitate, Trooper a lansat zece albume de studio, a cântat pentru mai mult de 850.000 de oameni în peste 880 de concerte, şi a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Albumul Trooper - "X"
https://www.youtube.com/watch?v=LKHIKOoSj4I


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top