Noutăți și comunicate

Trio-ul Las Pistolas in concert la Hard Rock Cafe din Bucuresti

4 martie 2013
Trio-ul Las Pistolas in concert la Hard Rock Cafe din Bucuresti
Sambata, 9 martie 2013, trio-ul Las Pistolas va ajunge in premiera la Bucuresti, la Hard Rock Cafe. Las Pistolas si-a inceput calatoria pe taramul Rockabilly in 2007 si a oprit timpul pe loc in 2008 cu E.P.-ul "The Legend Begins", un material reusit, apreciat de BBC si ascultat live in nenumarate locatii din Mare Britanie. A urmat Europa pe harta descoperirilor, iar aici au vazut cum rockerii, punkerii si toti oamenii cu pofta de viata au plecat de la concerte zambind.

15 piese vibrante au fost inregistrate si imbracate in coperta albumului "Deadly Combination" din 2011. Si au pornit iar la drum. Sau mai intalnit in studio sa traga "Creepy Christmas Party" si au vazut de acolo cum revoltele de strada distrugeau strazile Marii Britanii. Si in 2012 s-a cantat si s-a dansat alaturi de Las Pistolas pe drumurile Angliei, dupa care a urmat o pauza creativa pentru un nou album.

Criticii si petrecaretii ii numesc Rockabilly, Psychobilly sau Rock N Roll. Lor nu le pasa. Trupa se numeste Las Pistolas, iar muzica lor este inconfundabila. Legenda continua la Hard Rock Cafe, sambata seara, de la ora 22:30.

Biletele sunt disponibile la HRC si in reteaua Eventim, avand preturi de 50 lei (loc la masa), 70 lei (loc la masa in fata scenei) si 150 de lei (bilete VIP). 
Oferta speciala in perioada 1-8 Martie: pentru fiecare bilet achizionat de la Hard Rock Cafe veti primi o invitatie cadou

Biletele cu locuri la mese necesita rezervare, imediat după achizitionare, la numarul de telefon 021 2066261.


Hard Rock Cafe București
http://www.hardrock.com/bucharestEvenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă