Noutăți și comunicate

Tribute to Remember Freddie Mercury in Jukebox Venue

22 septembrie 2011
Tribute to Remember Freddie Mercury in Jukebox Venue
Joi, 22 septembrie 2011, sunteși invitați în Jukebox Venue (București) să ne bucurăm de 65 de ani de la nașterea lui Freddie Mercury si să celebrăm 40 de ani de Queen. Nu vom uita că, acum 20 de ani, Freddie Mercury a plecat dintre noi.

I always knew I was a star. And now, the rest of the world seems to agree with me""¨
(Freddie Mercury)

A știut mereu că e un star. Din momentul în care s-a urcat pe scenă, întreaga lume a început să fie de acord cu el. Declarat cel mai mare showman al planetei, Freddie Mercury a plecat prea devreme. Vocea și maniera interpretativă l-au clasat în galeria inegalabililor.

Pentru că ne e dor de el, ne întâlnim din timp în timp să îi celebrăm muzica, viața, personalitatea.

Mai multe trupe și voci din România îl vor celebra muzical pe Freddie Mercury, reinterpretând, în manieră proprie, melodiile Queen. Până în acest moment au confirmat prezența Dan Helciug cu Spitalul de Urgență, Zoltán András (Sarmalele Reci) cu un proiect inedit, prezentat în premieră - Jazzapella, Cristina Haios (Impact) - o fană înflăcărată a lui Freddie, trupa Cortez - care a stârnit ropote de aplauze acum doi ani, prin interpretarea foarte apropiată de original. Lista completă a artiștilor urmează a fi anunțată.

Evenimentul are și un scop caritabil. Banii strânși în urma evenimentului vor fi donați către ARAS (Asociația Română Anti-SIDA), pentru achiziționarea de medicamentație necesară persoanelor seropozitive.

Biletele s-au pus în vânzare în rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești și on-line pe http://www.eventim.ro. Primele 200 de bilete cu acces general vor fi disponibile la un preț special, de 45 de lei! După epuizarea lor, prețul va deveni 60 lei, urmând ca la intrare biletele să coste 65  de lei.
Biletele VIP, cu loc la masă, vor fi disponibile în curând.

Parteneri media: Åžapte Seri, Ziarul Ring, Metalhead.ro, Ziare.com, Iconcert.ro, Bestmusic.ro, 4arte.ro, Metropotam.ro, Metalfan.ro.

Pagina de Facebook a evenimentului: https://http://www.facebook.com/TributeToRememberFreddieMercury.

Sursa: Gala Pr


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top