Noutăți și comunicate

Tribut Queen cu Joseph Lee Jackson la Hard Rock Cafe

30 septembrie 2015
Tribut Queen cu Joseph Lee Jackson la Hard Rock Cafe
Vineri, 6 noiembrie 2015, sunteti asteptati la un concert tribut Queen cu Joseph Lee Jackson la Hard Rock Cafe. Vocalistul care pastreaza vie memoria pieselor celebre ale formatiei Queen precum: “We Are The Champions”, “You Don’T Fool Me”, “Somebody To Love”, “A Kind Of Magic, ” „I Want To Break Free”, “Radio Ga Ga” va concerta incepand cu ora 22:00.Joseph Lee Jackson, recunoscut ca cel mai de succes solist tribute Queen / Freddie Mercury, a declarat organizatorilor ca ii face o deosebita placere sa concerteze in Romania, publicul fiind unul primitor si iubitor de muzica.

Asadar, Tribute Queen, alaturi de Joseph Lee Jackson, este al doilea nume ce a fost desemnat sa continue seria evenimentelor German Quality Entertainment de la Hard Rock Cafe – LIVE MUSIC, VINYL & MOVIE! Classic rock si nostalgia glasului inconfundabilului Freddie Mercury.

Open doors, ora 20.00.

Castigatorul Best Tribute Act UK 2014 si concerte in sali si stadioane impozante descriu cel mai bine valoarea solistului Joseph Lee Jackson alaturi de trupa sa.

Pentru showul din 6 noiembrie 2015 sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete:

  • VIP – RON 150 (acces la sesiune de autografe)
  • Categoria I – RON 60 (loc la masa, in fata scenei)
  • Categoria II – RON 40 (loc la masa, in restul salii)

http://www.mercuryqueentribute.co.uk/mercury/

https://www.youtube.com/watch?v=n2p8nK3A96c

https://www.youtube.com/watch?v=Ri4uEzQQxWQ

Acestea pot fi achizitionate de pe:

  • iabilet.ro sau in magazinele Muzica, Uman, Senia, si Perfect Tour din toata tara
  • bilete.ro sau in Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro si magazinele Germanos

NOTA: Foarte important de retinut este ca fiecare cumparator de bilete este rugat sa sune la Hard Rock Cafe pentru rezervarea mesei!

* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto.Despre Joseph Lee Jackson

Cu peste 15 ani de experienta in sfera magica a supergrupului Queen si cu peste 20 de ani de experienta muzicala, Joseph Lee Jackson a cantat in sali de spectacole ce au gazduit de-a lungul timpului adevarate show-uri in Marea Britanie, dar si in restul Europei. Cel mai remarcabil spectacol sustinut de acesta a avut loc pe Millennium Stadium, din Cardiff. Iar reprezentatia ”A VISION OF MERCURY” sustinuta in Dubai, cu ocazia anului nou, a fost urmarita de milioane de oameni, multumita transmisiei postului de televiziune MTV Asia.

Joseph Lee Jackson aduce in fata publicului un show energic, din care razbate carisma inconfundabila a unuia dintre cei mai spectaculosi solisti din istoria rock-ului. Acesta fiind apreciat chiar si de catre familia lui Freddie Mercury, care l-a invitat sa performeze si in cadrul ceremoniei de dezvelire a primului monument ce onoreaza memoria acestuia, din Marea Britanie. La eveniment a fost prezent si chitaristului Brian May.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top