Noutăți și comunicate

Tribut Freddie Mercury

26 noiembrie 2009
Tribut Freddie Mercury
In data de 26 noiembrie 2009 Trooper se va afla in Hard Rock Cafe din Bucuresti alaturi de alti artisti pentru a-i aduce un tribut "uriasului" Freddie Mercury. Trooper va canta trei piese din repertoriul formatiei Queen.

La 18 ani de la disparitia lui Freddie Mercury, unul dintre cei mai buni muzicieni ai tuturor timpurilor, in Hard Rock Cafe va fi celebrata cariera muzicala a artistului printr-un concert tribut ce va reuni pe aceeasi scena artistii Mandinga, Spitalul de Urgenta si invitatii lor, Corul Acapella, Cortez, Trooper si Julie. Incasarile provenite din vanzarea biletelor vor fi donate, prin intermediul Fundatiei Romanian Angel Appeal, unor copii si tineri diagnosticati seropozitivi.

Evenimentul va avea loc la doua zile de la comemorarea a 18 ani de la moartea artistului ( 24 noiembrie 1991) si cu numai cateva zile inainte de 1 Decembrie, Ziua Mondiala Anti HIV SIDA, aceasta fiind maladia care l-a rapus pe indragitul solist. In memoria lui Freddie Mercury, la un an de la disparitia sa, a fost infiintata fundatia The Mercury Phoenix Trust, una dintre cele mai active organizatii non-profit in lupta impotriva HIV/SIDA.

Concertul de joi seara din Hard Rock Cafe se va alatura initiativelor de combatere a virusului HIV, incasarile provenite din vanzarea biletelor fiind donate catre cinci tineri seropozitivi din tara.


Biletele pentru eveniment pot fi achizitionate online pe www.eventim.ro, in magazinele Germanos si Vodafone, librariile Carturesti, Sala Palatului si in Hard Rock Cafe, la pretul de 30 lei. In seara concertului, acestea se vor putea cumpara direct de la Hard Rock Cafe, la pretul de 35 lei.


Evenimente recomandate

Top