Noutăți și comunicate

Tribut Bon Jovi cu BMB in Hard Rock Cafe

20 noiembrie 2010
Tribut Bon Jovi cu BMB in Hard Rock Cafe
Sambata, 20 noiembrie 2010, Hard Rock Cafe si ImiPlaceMie incheie seria concertelor tribute din acest an cu unul dintre cele mai asteptate evenimente: BMB, tribute Bon Jovi.

Pretul unui bilet este de 39 lei. Biletele sunt disponibile in retelele myticket.ro, ticketfan.ro, bilete.ro, in magazinele Diverta si Flanco, precum si la Hard Rock Cafe.

Reprezentanti de seama ai genului pop-rock, Bon Jovi au reusit sa imbine cu succes melodicitatea si sensibilitatea stilului lui Bruce Spingsteen cu duritatea Def Leppard, reteta ce a adus trupei un numar impresionant de fani. Baladele, prelucrate in mod special astfel incat sa sensibilizeze targetul vizat, sunt si vor ramane un etalon al sfarsitului anilor '80 si al intregii decade '90. Imaginea rebela dar si sensibila a solistului a fost ingredientul special ce a garantat succesul extraordinar al trupei, carisma acestuia fiind unul dintre punctele forte in cucerirea publicului feminin.

"Livin' on a Prayer", "It's my Life", "Always", "Wanted Dead or Alive", "Bed of Roses" sunt doar cateva dintre hiturile pe care BMB, una dintre cele mai talentate si active trupe tribute, le va canta in seara de 20 noiembrie 2010 la Hard Rock Cafe.

Eveniment sustinut de Europa FM.

Hard Rock Cafe Bucuresti
www.hardrock.com/bucharest


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă