Noutăți și comunicate

TRENTEMØLLER LIVE pe 7 septembrie la Fratelli Studios

7 septembrie 2023
TRENTEMØLLER LIVE pe 7 septembrie la Fratelli Studios
TRENTEMØLLER revine la Bucuresti pe 7 septembrie 2023, la Fratelli Studios. Special guest: GOLAN (hybrid). Bilete la trentemoller.emagic.ro, bilete.emagic.ro si in retelele iaBilet si Entertix.

TRENTEMØLLER revine la Bucuresti cu full live band, pentru un concert ce va avea loc la Fratelli Studios (Strada Glodeni 1-3), pe 7 septembrie 2023. In deschidere li se va alatura ca special guest GOLAN (hybrid).

Evenimentul, organizat de Emagic si The Fresh, face parte din a treia etapa a turneului Memoria Tour, organizat pentru a promova albumul omonim, lansat in 2022.

Trentemøller va urca pe scena alaturi de o trupa live, formata dintr-o selectie de patru muzicieni remarcabili: artista islandeza Disa Jakobs (voce si chitara), care detine exact vocea eterica pe care Trentemøller a cautat-o pentru a interpreta melodiile obsedante de pe albumul Memoria; Silas Tinglef (tobe) al carui EP de debut, lansat sub numele 2nd Blood prin label-ul In My Room, a fost produs si mixat de Trentemøller; Brian Batz (chitara), muzicianul din spatele trupei dream pop/ shoegaze Sleep Party People; si Jacob Haubjerg (bas), ce lucreaza de multa vreme cu trupele Sleep Party People si Savage Rose, lansand si piese cu propriul proiect pop/ post punk Luciu.

Cu albumul Memoria, Trentemøller ramane fidel temelor sale familiare, cum ar fi lumina si intunericul, nelinistea si seninatatea, frigul patrunzator si caldura reconfortanta, inspirate de elementele antipodale inerente mediului nordic pe care il consideră "acasa".

Biletele pentru evenimentul TRENTEMØLLER de la Arenele Romane pot fi achizitionate la categoria unica ACCES GENERAL, de la trentemoller.emagic.ro, bilete.emagic.ro si in retelele iaBilet si Entertix:
  • EARLY BIRD: 135 lei + comisioane
  • PRESALE: 157,50 lei + comisioane
  • SHOW DAY: 180 lei + comisioane
Biletele pot fi achizitionate si de detinatorii unui voucher sau ai unui pachet reSTARt Emagic.

FACEBOOK EVENT: https://fb.me/e/MEND6gjU

TRENTEMØLLER:
Website: http://www.trentemoller.com
Facebook: https://www.facebook.com/trentemoller/
Twitter: https://twitter.com/trentemoeller
Sound cloud: https://soundcloud.com/trentemusic
Instagram: https://www.instagram.com/trentemoeller/
Youtube: https://www.youtube.com/user/trentemollerTVIntrarea la eveniment se face in baza regulamentului organizatorilor si include respectarea tuturor restrictiilor si ale posibilelor conditii suplimentare impuse de autoritatile locale inainte de eveniment si in timpul desfasurarii evenimentului.

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate in zilele din apropierea evenimentului. Cumparatorilor de bilet li se recomanda consultarea siteului oficial si a platformelor social media Emagic si The Fresh, precum si a siteurilor si paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere, inainte de participarea la eveniment.


Evenimente recomandate

Top