Noutăți și comunicate

Trei formatii romanesti se alatura line-up-ului festivalului I Am The Rocker

28 aprilie 2015
Trei formatii romanesti se alatura line-up-ului festivalului I Am The Rocker
I AM THE ROCKER continuă lista confirmărilor cu trei trupe autohtone apreciate pe scena românească de rock. Astfel, Negative Core, QuantiQ si Target se alătură line-up-ului format deja din Dream Theater, Black Star Riders (The New Thin Lizzy), Mayhem, Carcass, Skindred, Kamelot, Arkona, Myrath, Terrana, Odd Crew, Celelalte Cuvinte, Kempes, White Walls, Dirty Shirt, Goodbye To Gravity, Days of Confusion, Breathlast, Kistvaen, Hatemode și Blutrina. Toate trupele vor fi distribuite pe trei scene, iar în zilele care urmează  vom anunța încă 2 trupe internaționale care vor face show pe cea de-a doua scenă principal din prima zi de festival. Programul pe zile poate fi consultat în imagine.

Negative CORE Project a experimentat mai multe mixuri muzicale de la momentul înființării, în 2008.  Astfel, de la old school thrash la groove/death metal, formația și-a făcut un renume în urma concertelor incendiare pe care le-a susținut până în prezent. De curând, trupa și-a întregit discografia cu un nou album lansat chiar în urmă cu câteva zile: "Silence is Betrayal".

QuantiQ se situează în zona progressive rock-ului cu accente pasagere de gothic și post rock. Trupa activează încă din 2009 la inițiativa a doi elevi ai Liceului de muzică "Tudor Ciortea" din Brașov. Până acum, și-a trecut în palmares numeroase concerte în toată țara, încălzind atmosfera în deschiderea show-ului lui Bon Jovi de la București.

Target reprezintă aripa hardcore-metal înființată la Alba Iulia în anul 1988. Membrii se afla într-o continuă explorare muzicala cu fiecare piesa pe care o compun.  Cea mai recentî apariție discografică este "Faceburn" la care a contribuit Greg Reely, cel care a lucrat la soundul unor trupe ca Fear Factory sau Devil Driver.

I AM THE ROCKER este cel mai așteptat festival al verii în materie de rock și metal și va avea loc la Romexpo în perioada 4-5 iulie.  Participanții vor avea la dispoziție toate subgenurile importante ale rock-ului, unde mai adăugam și numeroasele activități și concursuri care vor face să merite fiecare minut petrecut la eveniment. De la campionatul de bere la concursuri de air guitar, pogo, best dressed rocker și best tattoo, de la bungee jumping over crowd la zboruri cu tiroliana, fanii vor trăi cea mai tare experiență de festival de până acum.

Iar lucrurile bune nu se termină aici: vom oferi și o zonă de camping (cu dusuri si toalete) pentru cei veniți din afara capitalei sau chiar a țării la doar 9 lei, o parcare speciala pentru posesorii de motociclete (cu garderoba inclusă), precum și apă plată gratuită în incinta festivalului.

Biletele sunt disponibile exclusiv în regim de abonament la prețul de 220 de lei, iar în zilele evenimentului - 250 de lei. Atât abonamentele, cât și biletele pentru parcarea motocicletelor și pentru camping pot fi achiziționate din rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe http://www.eventim.ro

I AM THE ROCKER este organizat de Phoenix Entertainment, unul dintre cei mai activi promoteri din România, având în palmares sute de mii de spectatori primiți la zecile de concerte organizate: Slash, Metal All Stars, Jack White, Hugh Laurie, In Flames, Tarja Turunen, Dream Theater și mulți alții. Pentru mai multe detalii despre agenda concertistică, dar și pentru a afla primul noutățile oferite de Phoenix Entertainment, accesați http://www.phoenixentertainment.ro sau http://www.facebook.com/phoenixentertainmentEvenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top