Noutăți și comunicate

Trei formatii inedite in deschiderea concertului Satarial

18 mai 2018
Trei formatii inedite in deschiderea concertului Satarial
Trei formatii inedite in deschiderea concertului Satarial
Trei formatii inedite in deschiderea concertului Satarial
Sambata viitoare SATARIAL ajunge pentru prima oara in Romania! Pe 26 mai 2018 trupa ruseasca va sustine la Club Fabrica (Bucuresti) singurul concert in Romania din acest turneu.

O legenda in Rusia, atat pentru ceea ce au creat in cei aproape 30 de ani de activitate, dar si pentru controversele din jurul ei. O formatie cu o istorie socanta: primele concerte sustinute in biserici abandonate, liderul trupei trimis la azilul de nebuni timp de doi ani, acuzatii nefondate de terorism, incendieri de biserici si profanari de morminte.

Pentru amestecul de pagan, folk si black metal, Satarial au fost dati ca exemplu negativ de multe ori la Televiziunea Nationala din Rusia. Biserica Ortodoxa moscovita le urmareste activitatea si trimite Politia sa le opreasca de fiecare data concertele. CDurile lor sunt refuzate de magazinele de muzica. Sunt cenzurati sub toate formele in Rusia, insa live au toate ingredientele pentru un spectacol total: magie, misticism, provocari erotice.

In deschidere, 3 trupe inedite pentru acest eveniment! SAMBATA MORTILOR este un proiect inedit de black metal mizantrop din Ploiesti, formatia urmand sa debuteze live chiar in cadrul acestui concert. KROPPEN este singura formatie de metal extrem din orasul Slatina, o trupa ce penduleaza intre black si death metal old school, in timp ce APA SIMBETII este o trupa atat de apreciata de blackerii din tara noastra incat ii putem considera si pe ei, fara ezitare, cap de afis al evenimentului, alaturi de Satarial.


Concertul va avea loc in Club Fabrica (Str. 11 Iunie nr. 50, sector 4, Bucuresti), sambata 26 mai, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Pretul biletului: 30 lei (de vanzare doar la intrare, in seara concertului).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert.

Precizare: acest concert este non-profit, toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului si pentru plata cheltuielilor de deplasare a formatiei Satarial.

Pagina evenimentului pe Facebook:
https://web.facebook.com/events/734105703449442/  

Pagini oficiale:
https://web.facebook.com/SATARIAL-68262948642/  
https://www.facebook.com/ApaSimbetiiRo/ 
https://web.facebook.com/kroppen.official/ 
https://web.facebook.com/sambatamortilor/ 

Eveniment Metal Under Moonlight (editia a 73-a).


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă