Noutăți și comunicate

Trash party cu The Bloodhound Gang in The Silver Church

15 martie 2010
Trash party cu The Bloodhound Gang in The Silver Church
Luni, 15 martie 2010, de la ora 22:30 sunteti asteptati la un concert al trupei The Bloodhound Gang in The Silver Church club.

Trupa americana de punck-rock / alternativ, The Bloodhound Gang se afla la a doua vizita in Romania. Sunt originari din Quakertown, Pennsylvania si au in spate 18 ani de activitate si 6 milioane de albume vandute. Succesul formatiei a inceput cu albumul "One Fierce Beer Coaster"(1996), mai exact cu hitul "Fire Water Burn", un remake dupa "The Roof is On Fire" lansat in 1985 de Rock Master Scott and the Dynamic Three. Hitul s-a bucurat de difuzari consistente atat la MTV, cat si la posturile de radio dedicate muzicii alternative. In 2004, Michael Moore a folosit piesa Bloodhound Gang in documentarul "Fahrenheit 9/11". Au urmat discurile "Hooray for Boobies" (1999) si "Hefty Fine" (2005), cu single-urile care au facut celebre canalul Discovery Channel "The Bad Touch", sau "Along Comes Mary" si "The Balad of Chassey Laine". Componenta actuala a grupului ii include pe Jimmy Pop - voce, chitara, Evil Jared Hasselhoff chitara bas, backing vocals, DJ Q-Ball platane, clape, The Yin - tobe si Denial P. Cartier - chitara.


"N-avem nici un motiv sa traim, dar ne place asa!". E motto-ul lui Evil Jared si al colegilor sai, motto reflectat in muzica pe care o fac si reiterat de milioanele de albume vandute. The Bloodhound Gang nu prea dau doi bani pe nimic. Mesajul transmis de versurile lor e antisocial, ignorant, sordid, intodeauna obraznic si uneori insuportabil; muzica lor face apel la instincte primare, juvenile. Dar pentru Bloodhound Gang, toate astea se transpun intr-o reteta de succes.

Probabil din cauza aerului de eroi negativi, The Bloodhound Gang pun in scena un spectacol uimitor de electrizant. Autosuficienta lor e molipsitoare, reamintind cat de reconfortant este stilul "trashy". Show-ul lor trimite la mituri urbane, cu lucruri pe care multi le considera politic, etic, social incorecte, intr-o reprezentatie nerecomandata celor slabi de inger.

Jagermeister, bautura perfecta pentru petreceri reusite, promite sa aduca umorul si sarcasmul "la purtator", fara de care show-ul "trash" al celor de la BHG ar avea... un pic mai putina savoare. Cum muzica buna se acompaniaza cu o bautura cool, shot-urile reci ca gheata de Jagermeister vor asigura garantat atmosfera intreaga seara.

Biletele la pretul de 75 lei sau 100 lei in seara evenimentului pot fi achizitionate prin reteaua Eventim din magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti, Humanitas si prin intermediul site-ului www.eventim.ro. Biletele vor putea fi achizitionate si in trei rate lunare doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu nr. 56.

Parteneri: Media Image si Comunicatedepresa.ro.

Events
Telefon 021 311 50 63
Fax 021 311 50 65
Bd. Lascar Catargiu, nr 15 A
Bucuresti, sector 1, Romania
Web www.events.ro
E-mail events@events.ro


Evenimente recomandate

Top