Noutăți și comunicate

Transilvania Rhythm, Maraton Muzical in perioada 13-30 octombrie 2023

13 - 30 octombrie 2023
Transilvania Rhythm, Maraton Muzical in perioada 13-30 octombrie 2023
TRANSILVANIA RHYTHM este un maraton muzical ce va avea loc in perioada 13 octombrie - 30 octombrie 2023 in Rockstadt si Kruhnen Musik Halle din Brasov, sub motto-ul "Muzica aduna comunitatea ".
Scopul proiectului cultural "Transilvania Rhythm" este de a promova diversitatea culturală prin intermediul muzicii și de a aduce împreună comunitatea din Brașov și din împrejurimi, precum și turiști și vizitatori din alte părți ale țării sau din străinătate.
Proiectul este pentru toti iubitorii de muzică de toate vârstele, care caută experiențe culturale variate prin genurile muzicale care variază de la pop la rock, de la muzică electronică la muzică lăutărească, dar și muzică clasică sau jazz/blues, Hip Hop sau Afro.
Activitățile principale ale proiectului consta în organizarea a 25 de concerte, 32 de nume importante in scena muzicala în două săli de concerte diferite, Kruhnen Musik Halle și Rockstadt Musik Halle, timp de 13 zile, cu un program care variază zilnic și include 13 genuri muzicale diferite. Astfel, publicul va avea oportunitatea de a experimenta și descoperi diverse stiluri muzicale.
2. Transilvania Rhythm, Maraton Muzical in perioada 13-30 octombrie 2023
Primul eveniment anuntat este pe 14 octombrie - un concert Cargo si Trooper
https://www.iabilet.ro/bilete-brasov-cargo-si-trooper-transilvania-rhythm-86483


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă