Noutăți și comunicate

Transilvania Blues Festival în Club Rockstadt, Brașov

27 - 28 septembrie 2019
Transilvania Blues Festival în Club Rockstadt, Brașov
În perioada 27 - 28 septembrie 2019 Asociația Transilvania Arts & Events vă invită la cea de-a doua ediție de Transilvania Blues Festival. Și de data aceasta festivalul se va ridica la nivelul așteptărilor publicului de specialitate cu două zile în care muzica blues, de cea mai bună calitate, va oferi publicului exclusivist un weekend de neuitat! Gazda festivalului, ca și în ediția anterioară, va fi Club Rockstadt din Brașov.


Despre Transilvania Blues Festival

Încă de la prima ediție, din 2018, am reușit să ne fidelizăm publicul prin concerte sold-out, care ne-au oferit încredere să ducem mai departe visul celor care doresc să se identifice cu un act artistic autentic. Clubul Rockstadt, partenerul nostru, ne-a oferit șansa să începem anul 2019 cu o serie de 5 concerte, în care artiști precum Dany Franchi și Johnny Rawls au cântat în premieră pe o scenă din România!

Pregătim cu drag cea de-a doua ediție de Transilvania Blues Festival, unde artiști consacrați, precum Big Dez din Franța și The Cinelli Brothers din Italia, vor oferi muzicii Blues și Soul ocazia de a se manifesta în cea mai pură formă! Tot în cadrul festivalului, pe aceeași scenă vor urca legendara trupă timișoreană Quo Vadis, care revine după mulți ani în Brașov și Rareș Totu’s Midnight Sun & Dean Bowman, un proiect artistic născut din dragoste pentru blues și jazz.

Ne propunem ca și în acest an să ajungem în inimile voastre, promovând cu sprijinul partenerilor noștri Zile și Nopți, Rock Fm, Istituto Italiano Di Cultura Bucarest, Temad România, Miele Shop România, BCR România, Tehnic Mihor S.R.L. și La Ceaun, blues-ul, muzica celor care-și găsesc inspirație printr-o formă de artă autentică.

Vineri - 27 și sâmbătă, 28 septembrie, vă așteptăm la Transilvania Blues Festival - Ediția II în clubul Rockstadt, din Brașov.

Vineri 27 septembrie:
  • 20:30 Rares Totu's Midnight Sun & Dean Bowman (RO / USA - în premieră la Brașov)
  • 22:00 Big Dez (FR - în premieră în România)
Sâmbătă 28 septembrie:
  • 20:30 Quo Vadis (RO)
  • 22:00 The Cinelli Brothers (IT / UK - A Tribute Night of Peter Green’s Fleetwood Mac)


Detalii bilete

Biletele sunt disponibile atât în online, pe www.iabilet.ro cât si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay sau direct la clubul Rockstadt.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă