Noutăți și comunicate

Tracklistul si coperta noului album Trooper - „In ziua a opta”

5 noiembrie 2016
Tracklistul si coperta noului album Trooper - „In ziua a opta”
Sambata, 5 noiembrie 2016, de la orele 20:00, in Quantic Club va fi lansat noul album al formatiei Trooper, „In ziua a opta”, printr-un concert maraton de aproximativ 3 ore. Din playlist vor face parte piese de pe toate albumele formatiei, alaturi de cele cunoscute publicul va avea parte si de cateva surprize muzicale dar si audio-vizuale.Consecventi ideii de a reduce in atentia publicului piese apartinand altor formatii care au influentat prin muzica lor destinul Trooper, pe noul album vor putea fi ascultate si trei piese din repertoriul Phoenix, Valeriu Sterian si Compania de Sunet si Chrom Dioxid.

Tracklistul albumului este urmatorul:

  1. Coruptia ucide!
  2. Doua roti
  3. Trec anii
  4. In ziua a opta
  5. Te simt
  6. Doar Voi
  7. Stefan cel Mare (preluare Chrom Dioxid)
  8. Nopti (preluare Valeriu Sterian si Compania de Sunet)
  9. Nunta (preluare Phoenix).

Pentru acest eveniment se pot achizitiona bilete din reteaua magazinelor Eventim si online de pe http://www.eventim.ro, http://www.myticket.ro si http://www.iabilet.ro. Pretul unui bilet este de 30 de lei. In ziua evenimentului un bilet va costa 50 de lei. Pentru acest eveniment se pot achizitiona bilete din reteaua magazinelor Eventim si online de pe http://www.eventim.ro si http://www.iabilet.ro (https://www.iabilet.ro/bilete-trooper-lansarea-nou-album-in-ziua-a-opta-25999/). Pretul unui bilet este de 30 de lei. In ziua evenimentului un bilet va costa 50 de lei.
Cel mai recent album al formatiei Trooper va cuprinde pe langa piese noi, compuse dupa lansarea albumul „Atmosfera”, si cateva surprize.

Organizator: Kompas Events http://www.kompasevents.ro /// http://www.facebook.com/kompasevents

Partener: Ciuc

Parteneri media: http://www.metalhead.ro // http://www.metalfan.ro // http://www.maximumrock.ro // http://www.letsrock.ro // http://www.iconcert.ro // http://www.bucuresteni.ro // http://www.iqool.ro // http://www.concerte-azi.ro // http://www.goingout.ro //


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă