Noutăți și comunicate

Toulouse Lautrec lansează o nouă piesă - „Fata cu ochii verzi”

27 februarie 2021
Toulouse Lautrec lansează o nouă piesă - „Fata cu ochii verzi”
După „Iubita mea doarme”, primul single lansat de Toulouse Lautrec în anul 2021, băieții continuă să lucreze la material nou și revin acum cu o nouă piesă – „Fata cu ochii verzi”!

Ascultă acum noua piesă Toulouse Lautrec – Fata cu ochii verzi
https://youtu.be/IyUY1Kd2Eo8
Noul single Toulouse Lautrec este disponibil pentru download și streaming pe toate rețelele digitale: https://smarturl.it/fata-cu-ochii-verzi

Așa cum ne-au obișnuit, Toulouse Lautrec cântă despre aspecte antagonice ale lumii în care trăim, de la dragoste, sex până la protest și critică socială. „Fata cu ochii verzi” este, de exemplu, o incursiune în lumea complicată a moralității și hedonismului lumii contemporane.

Toulouse Lautrec lucrează la un album compus într-o sâmbătă dimineața. Cel de-al cincilea album al formației se zvonește ca va ieși în toamna acestui an. Prima piesă lansată de pe acest album, „Iubita mea doarme” a ajuns până pe prima poziție a topurilor de radio alternativ.

Toulouse Lautrec – Iubita mea doarme
https://youtu.be/mZwgmlZRUTU

Toulouse Lautrec descind din familii aristocrate. Ei au copilărit pe pajiști verzi și întinse în fața castelului și au crescut cu sunetul cornurilor de vânătoare și mirosul parfumurilor de contesă rumenă în obraji. Desi predestinați studiului academic și educației alese, viața i-a aruncat în păturile cele mai cârpite ale societății. Influențați inițial de Rene Pricetau și John Lewis Brown, ei și-au găsit drumul în mijlocul boemei rebele. Sunt obișnuiți ai localurilor de noapte, sunt pasionați de femei, absint și opium, scuipă în microfoane, gesticulează pe corzi în cabaret și, îmbătați de succes, sparg fețele tobelor din localuri și se uită sub crinolinele fetelor.

https://facebook.com/toulouselautrecband
https://instagram.com/toulouselautrecband


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top