Noutăți și comunicate

Toulouse Lautrec lanseaza al treilea album la Hard Rock Cafe

8 octombrie 2015
Toulouse Lautrec lanseaza al treilea album la Hard Rock Cafe
Joi, 8 octombrie 2015, de la ora 21:30, va avea loc lansarea oficiala a noului album “Dejun pe iarba”, marca Toulouse Lautrec, la Hard Rock Café.

Set-up rafinat, regie oarbă, vin fin picurat: “Dejun pe iarba!” Iată cu ce tentații irezistibile te “ademenesc” patru muzicieni de viță nobilă, joi, 8 octombrie, de la ora 21.30, la Hard Rock Cafe! Vino să iei parte la concertul ce marchează lansarea celui de al treilea album Toulouse Lautrec! Vei asculta binecunoscutele hit-uri "Nu se termină așa" și “Aur”, dar și cel mai recent single, “Tot ce ai tu”, într-un spectacol deosebit, cu invitați unul și unul!
Noul album al trupei propune un “meniu” divers, pe alocuri picant și îndrăzneț: pornind de la un incitant “Dejun pe iarbă”, te poți apoi aventura pe alambicatele poteci din “Istanbul” sau să te odihnești preț de câteva minute în „Camera 203″, single-ul al cărui videoclip a fost lansat în vara aceasta.

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiștii preferați sunt chiar lângă tine, colecția de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului și calitatea sunetului îți oferă cea mai placută experiență live.

Biletele pentru showul Toulouse Lautrec se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe.

În presale biletele au următoarele prețuri:
- 40 de lei, cu loc VIP în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 30 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 30 de lei. În ziua concertului, biletele vor costa 40 de lei - acces general, cu loc la masa (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Åžoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă